V dveh gostinskih lokalih v Mariboru v dveh urah ugotovili 15 kršitev druženja na javnih mestih, nepravilnosti na prevzemnem mestu ...

05.02.2021 16:08
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Andrej Petelinšek

V dveh gostinskih lokalih, eden je na Taboru v Mariboru, drugi na Pobrežju, so policisti skupaj z inšpektorji v četrtek med 10. in 12. uro opravili nadzor spoštovanja ukrepov zaradi epidemije covida-19 v državi. 

V obeh lokalih oziroma v neposredni bližini so ugotovili skupno 15 kršitev druženja na javnih mestih, eno kršitev prepovedi prehajanja med občinami in eno kršitev s področja cestnega prometa, so sporočili s PU Maribor.

Zoper samostojno podjetnico, ki ima v upravljanju enega izmed gostinskih lokalov, bodo inšpektorji zdravstvenega inšpektorata izvedli ukrep zaradi ugotovljenih nepravilnosti na prevzemnem mestu.

Policisti so na zahtevo drugih uradnih oseb, ki so sodelovale v nadzoru, izvedli tudi več postopkov ugotavljanja identitete.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta