V Mariboru delo za pediatra, varuha v domu starejših, natakarico, tehnologa vzdževanja

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
15.10.2020 04:00

Tudi ta teden lahko v Mariboru in okolici najdete veliko prostih delovnih mest. Nekatera so zanimiva zaradi obljubljenega plačila, nekatera zaradi dela in kariernih možnosti. Poglejte, morda se odločite za zamenjavo službe ali pa najdete svojo prvo zaposlitev

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dom Danice Vogrinec
Andrej Petelinšek

V zdravstvenem domu zaposlijo pediatra

V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor zaposlijo za nedoločen čas pediatra, ki bo skrbel za varstvo otrok in mladine. Kandidati morajo imeti končano medicinsko fakulteto, delovne izkušnje niso zahtevane. Pogoja sta znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Prijavo lahko pošljete na elektronski naslov razpisi@zd-mb.si ali po pošti na naslov Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor, Ulica talcev 9, 2000 Maribor, do 22. oktobra. Več informacij o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje

V Domu Danice Vogrinec iščejo varuha

V Domu Danice Vogrinec za določen čas dvanajst mesecev zaposlijo varuha. Kaj bodo vaše delovne naloge? Skrbeli boste za vodenje in vzpodbujanje ter pomoč stanovalcem, s ciljem, da jim zagotovite čim več samostojnosti, po potrebi boste pomagali tudi pri zdravstveni negi. Kandidati morajo imeti srednjo strokovno ali splošno izobrazbo in šest mesecev delovnih izkušenj. Pogoj je znanje slovenskega jezika. Zaželeno je tudi znanje iz gerontologije in psihiatrične obravnave. Kontaktna oseba za kandidate je Primož Šerbinek na telefonski številki 02 4806 117 ali e-naslovu primoz.serbinek@danica- vogrinec.si. Prijavo je treba oddati do 21. oktobra. Podrobnejše informacije najdete tukaj.

Dom Danice Vogrinec
Andrej Petelinšek

Delo za natakarico v Rogozi

Podjetje Lunta zaposli natakarico v športno-rekreacijskem centru v Rogozi. Od kandidatk in kandidatov pričakujejo komunikativnost, prijaznost in odgovornost, delovne navade in motiviranost za delo v gostinstvu, vozniški izpit B-kategorije. Kaj ponujajo? Poskusno delo za tri mesece z možnostjo podaljšanja pogodbe za nedoločen čas. Delali boste v dveh izmenah, dopoldan in popoldan. Obljubljajo redno plačilo, pripadajoč regres in dopust. Če vas delo zanima, lahko prijavo pošljete preko portala MojeDelo ali na elektronski naslov info@multisportarena.si. Več o tem, kaj točno bodo vaše delovne naloge, najdete tudi na spletnem portalu.

Takoj zaposlijo tehnologa vzdrževanja

https://www.optius.com/iskalci/prosta-delovna-mesta/tehnolog-vzdrzevanja-mz-742291-742291/V Mariborski livarni Maribor za nedoločen čas takoj zaposlijo tehnologa vzdrževanja. Kandidati morajo imeti višješolsko izobrazbo elektrotehnične smeri, vozniški izpit B-kategorije, osnovno znanje računalništva (Windows, MS Office, elektronska pošta, internet), usposobljeni morajo biti tudi za branje in tolmačenje najzahtevnejše tehnično tehnološke dokumentacije za izdelavo tlačno livarskih orodij in imeti vsaj pet let delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu. Prijave z življenjepisom je treba poslati do 25. oktobra preko spletnega portala Optius.

Mariborska livarna Maribor
Igor Napast

Bi bili poslovodja v Europarku?

V trgovini Europa 92/Levis v mariborskem Europarku iščejo poslovodjo. Kaj pričakujejo od kandidatov? Vsaj eno leto delovnih izkušenj, znanje angleškega in hrvaškega jezika, osnovno računalniško znanje, vozniško dovoljenje B-kategorije, veselje do dela z ljudmi, prijaznost in sposobnost svetovanja, izkušnje iz maloprodaje - delo pri blagajni, skrb za čistočo, urejanje polic in regalov. Kot poslovodja morate imeti še sposobnosti za nadzor poslovanja v trgovini, organizacijo dela, skrb za inventure ter skrb za doseganje rezultatov. Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas s trimesečnim poskusnim delom. Poleg osnovnega plačila prejmete še stimulativni dodatek za uspešnost. Svoj življenjepis pošljite na elektronski naslov: maja.levis@europa92.biz ali se prijavite preko portala MojeDelo.com tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta