V Mercatorju zaposlijo prodajalca v internetni trgovini, v Seltronu tehnologa, picopeku v Pomodoru ponujajo 8 evrov na uro

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
06.11.2019 12:49

Iščete novo karierno priložnost? Za vas smo našli nekaj zanimivih delovnih mest, ki jih ponujajo delodajalci v Mariboru, eno je tudi v Ljubljani.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

V Seltronu delo za tehnologa

V podjetju Seltron, ki je tudi dobitnik nagrade naj zaposlovalca v Podravju za leto 2017, iščejo tehnologa. Kaj bodo vaše delovne naloge? Ustvarjali in vzdrževali boste nova robotizirana in digitalizirana delovna mesta. V proizvodnjo boste uvajali nove tehnološke postopke, nove naprave in orodja ter zanje izdelovali navodila. Od kandidatov pričakujejo najmanj VI. stopnjo izobrazbe tehnične smeri, izkušnje na enakem ali podobnem delovnem mestu, aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika. Kaj vam ponujajo? Dolgoročno sodelovanje in stimulativno nagrajevanje. Več podrobnosti in naslov, kamor lahko pošljete prijavo, najkasneje do 10. novembra, najdete na spletnem portalu.

Bi vas veselilo delo v internetni trgovini?

V Mercatorju zaposlijo za nedoločen čas, s tri mesečnim poskusnim delom, prodajalca v internetni trgovini. Prijavijo se lahko kandidati, ki imajo končano najmanj IV. stopnjo izobrazbe in izkušnje z delom v trgovini. Pogoj za sklenitev pogodbe o zaposlitvi je tudi potrdilo o nekaznovanosti. Kaj vam ponujajo? Redno plačilo in višji letni regres kot ga določa kolektivna pogodba za trgovino, vplačevanje premije za dodatno pokojninsko zavarovanje, variabilno nagrajevanje in koriščenje počitniških enot v času dopustu. Prijave sprejemajo še danes in jutri, več informacij najdete tukaj.

V Pomodoro zaposlijo picopeka

Če bi vas veselila peka pizz, imajo prosto delovno mesto za vas v pizzeriji Pomodoro. Od kandidatov sicer pričakujejo, da imajo izobrazbo gostinske smeri, prijavijo pa se lahko tudi vsi tisti, ki so se pripravljeni peke pizz priučiti. Pomembno je, da ste odgovorni, zanesljivi, prijazni in obožujete delo s hrano. Delo je za določen čas, z možnostjo podaljšanja pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas. Za uro dela vam ponujajo 8 evrov in urejen delovni čas. Prijavo je treba poslati najkasneje do 29. novembra. Več informacij in naslov najdete na spletnem portalu.

Stilistki za hrano ponujajo do 1500 evrov plače

Podjetje Dark matter design v Ljubljani ponuja zanimiv in nenavaden karierni izziv. Iščejo stilistko za hrano/slaščičarko, ki bi se pridružila njihovemu povsem novemu video studiu v Ljubljani.
So startup video studio, ki se ukvarja s produkcijo popularnih video vsebin za Youtube in Facebook. K sodelovanju vabijo osebo, ki bi s pomočjo njihovega video produkcijskega teama ustvarjala zapeljive postopke priprave hrane. Zaželjeno je, da imate izkušnje s stiliziranjem hrane kot tudi same priprave. Ker gre za video produkcijo, so velik plus tudi igralske izkušnje. Ponujajo pogodbeno delo preko s.p.-ja in mesečno plačo 1200 do 1500 evrov neto. Več o tem, katere pogoje še morate izpolnjevati in kam lahko pošljete prijavo, najdete na spletni strani.

Delo za razvojnega in tehničnega direktorja 

Podjetje Piktronik se ukvarja z opremo za električna vozila in zadnjih petnajst let tudi z opremo za plovila. Trenutno je oprema za plovila njihova največja tržna niša. V podjetju je zelo močna razvojno raziskovalna skupina, katere jedro so štirje izkušeni doktorji znanosti. Trenutno imajo v Mariboru zaposlenih 18 ljudi, intenzivno pa iščejo okrepitve, predvsem za področje razvoja in tehnike. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas razvojnemu in tehničnemu direktorju. Od kandidatov pričakujejo univerzitetno ali višješolsko izobrazbo elektro-tehnične smeri, dve leti vodstvenih izkušenj in aktivno znanje nemškega ali angleškega jezika. Več podrobnosti o tem, kaj bodo vaše delovne naloge in naslov, kamor lahko pošljete prijavo, nadete na spletnem portalu.

V občinski upravi potrebujejo sekretarja

Mestna občina Maribor ima razpisano prosto delovno mesto za sekretarja v uradu za komunalo, promet in prostor. Zaposlitev je za nedoločen čas. Od kandidatov se pričakuje visokošolska izobrazba, prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z delovnimi izkušnjami s področja javne uprave. Zaželeno je, da prijava vsebuje tudi življenjepis, kjer kandidat poleg formalne izobrazbe navede tudi druga znanja in veščine, ki jih je pridobil ter priloži kratko vizijo prednostnih nalog na navedenem delovnem področju. Več informacij najdete tukaj, celotno besedilo javnega natečaja pa je objavljeno na spletni strani "www.maribor.si". Prijave je treba poslati do 13. novembra.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta