(VIDEO) Euro do 21 let v Mariboru: Za uvod Uvertura s Čeferinom, Zahovičem, Arsenovičem ... Oglejte si oddajo na Vecer.com!

Miha Dajčman
21.03.2021 07:15
Prvo dejanje nogometnega evropskega prvenstva do 21 let v Mariboru je enourna oddaja Uvertura, ki jo je vodil odgovorni urednik Večera Matija Stepišnik.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Matija Stepišnik in Zlatko Zahovič
Igor Napast

Mestna občina Maribor je želela na različne načine aktivirati prebivalstvo med gostiteljstvom​ nogometnega evropskega prvenstva do 21 let, ki se bo začelo v sredo v Ljudskem vrtu s tekmo med Slovenijo in Španijo. V prvem delu tekmovanja med 24. in 31. marcem bo Ljudski vrt gostil tri tekme, a bodo aktivnosti za navijače zaradi omejitvenih ukrepov proti širjenju novega koronavirusa potekale na digitalnih platformah.

Prvo smo si lahko ogledali nocoj, 21. marca, od 20.00 naprej, ko je občina dogodek predstavila v oddaji U21 Uvertura. Premierno je bila predvajana tudi na naši spletni strani in na facebook straneh Mestne občine Maribor, Nogometne zveze Slovenije ter na televiziji BK TV.

Igor Napast

V enourni oddaji, ki jo je vodil odgovorni urednik Večera Matija Stepišnik,  so o nogometu in vplivu Eura do 21 let na Maribor govorili predsednik Uefe Aleksander Čeferin, predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović, župan mestne občine Maribor Saša Arsenovič, najboljši strelec v zgodovini slovenske nogometne reprezentance in nekdanji uspešni športni direktor NK Maribor Zlatko Zahovič, reprezentantka in nogometašica italijanskega Milana Dominika Čonč, nogometni sodnik Slavko Vinčič, direktor nogometne šole NK Maribor Sebastijan Harc in športni psiholog Matej Tušak.

Igor Napast

Predvajani so bili tudi posnetki otrok iz vrtca Brezje in najljubši navijaški posnetki nogometnih navdušencev iz mesta ob Dravi, ki jih je zbirala Mestna občina Maribor. Oddajo si lahko ogledalte tudi na naši spletni strani, v začetku tedna pa bomo povzetke pogovorov objavili tudi v Večeru.

Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta