(VIDEO) Poveljnik mariborske civilne zaščite Samo Robič: Najbolj lahko pomaga vsak posameznik za preprečevanje širjenja okužbe

mbk
20.10.2020 17:00

Izjava poveljnika Civilne zaščite Mestne občine Maribor, ki poziva k solidarnosti in spoštovanju ukrepov, da skupaj premagamo koronavirus, saj vsak lahko pripomore delček k boljšim časom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Samo Robič, poveljnik CZ MOM
Andrej Petelinšek

Izjava poveljnika Civilne zaščite Mestne občine Maribor Sama Robiča, ki je v nagovoru spregovoril o ukrepih in zakaj je pomembno, da se jih dosledno držimo. Poveljnik CZ MOM Samo Robič pravi, da so sile za zaščito in reševanje ter pomoč tudi v Mestni občini Maribor v pripravljenosti, nekatere že aktivno delajo, v pripravljenosti je veliko reševalcev in prostovoljcev, a najbolj lahko pomaga vsak posameznik.

"Zelo pomembno, da v teh časih za preprečevanje obolenja s korona virusom vsak posameznik poskrbi največ kar lahko. Nosimo zaščitno masko, razkužujmo, poskrbimo za higieno, imejmo distanco drug do drugega, omejimo stike na tiste res najnujnejše, ne pripravljajmo prireditev, ki niso potrebne, pustimo vse te zadeve na čas, ko bo nam vsem skupaj lepše," nagovarja poveljnik Robič k solidarnosti in spoštovanju ukrepov, da skupaj premagamo koronavirus in vsak pripomore delček k boljšim časom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta