Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: Bi bili finančni izterjevalec na Fursu? Znate podaljševati trepalnice?

30.09.2021 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Finančni urad Maribor
Andrej Petelinšek

Kmetijsko-gozdarska zbornica potrebuje računovodjo

Gozdarska zbornica v Mariboru zaposli računovodjo za določen čas tri mesece. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo I. stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnja), eno leto delovnih izkušenj, vozniški izpit B-kategorije, poznavanje veljavne področne zakonodaje, komunikacijske sposobnosti za delo s strankami, najmanj osnovno znanje angleškega, nemškega, italijanskega ali francoskega jezika in obvladovanje dela z računalnikom. Delali boste dopoldan. Če vas delo zanima, pošljite prijavo do 7. oktobra na e-naslov maja.mihev@kmetijski-zavod.si. Več informacij najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Bi bili finančni izterjevalec?

Finančni urad v Mariboru (FURS) zaposli finančnega izterjevalca svetovalca v oddelku za izvršbo. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo I. stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnja), leto dni delovnih izkušenj. Zaposlitev je za nedoločen čas. Prijavo je treba poslati do 7. oktobra na e-naslov mb.fu@gov.si ali po pošti na naslov Titova cesta 10, 2000 Maribor. Podrobnejše informacije o pogojih za zasedbo prostega delovnega mesta, dodatnih znanjih ter o izjavah, ki jih je treba priložiti vlogi, so objavljene na spletni strani https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/. Finančni urad v Mariboru ima tudi prosto delovno mesto za svetovalca v oddelku za dohodnino.

Znate podaljševati trepalnice?

Če znate podaljševati trepalnice, vas zaposlijo v kozmetičnem studiu Illume v Mariboru. Poleg podaljševanja in vihanja trepalnic bodo vaše delovne naloge tudi teniranje telesa in ličenje. Ponujajo vam zaposlitev za določen čas štiri mesece. Kandidati morajo imeti nižjo poklicno šolo, od njih pričakujejo tudi dobro znanje angleškega, nemškega in slovenskega jezika. Bolj kot formalna izobrazba je pomembno, da imate ročne spretnosti, veselje do majhnega dela, ste natančni, imate dober vid ter nimate težav s hrbtenico in sklepi. Imeli boste gibljiv in nestalen delovni urnik. Prijavo lahko pošljete do 28. oktobra na e-naslov info@illume.si. Podrobnejše informacije najdete tukaj.

Učitelja zaposlijo v Waldorfski šoli

V zasebnem vzgojno-izobraževalnem zavodu Waldorfska šola Maribor imajo prosto delovno mesto za učitelja začetnika. Zaposlitev je za določen čas šest mesecev. Katere pogoje morate izpolnjevati? Imeti morate visokošolsko izobrazbo II. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja). Javni razpis Učim se biti učitelj je namenjen učitelju začetniku, ki na dan vključitve v projekt nima opravljenega strokovnega izpita na področju VIZ, a izpolnjuje vse ostale z zakonom in drugimi predpisi določene pogoje za opravljanje vzgojno-izobraževalnega dela. Zaposlitev ustreznega učitelja začetnika na projektnem delovnem mestu bo realizirana le, če bo delodajalec na razpisu izbran. Prijavo lahko pošljete še danes in jutri na e-naslov tajnistvo@waldorf-maribor.si. Povezavo do oglasa najdete na tej spletni strani.

Waldorfska šola Maribor
Igor Napast

Podjetje Ledinek išče nove sodelavce

Podjetje Ledinek Engineering zaposli več novih sodelavcev. Prosta delovna mesta imajo za asistenta CSO, CTO-tehničnega direktorja in projektnega menedžerja. Delali boste v Hočah pri Mariboru in v tujini. Kaj ponujajo? Interdisciplinarno delo v razvojno-inovativnem okolju, pozitivno delovno klimo v kolektivu, dolgoročno varnost zaposlitve v uspešnem podjetju, uvajanje v delo, službena potovanja v tujino in primerno finančno nagrado za vaše delo. Če vas katero od prostih delovnih mest zanima, lahko pošljete vlogo z življenjepisom na e-naslov jobs@ledinek.com. Več informacij o pogojih, ki jih morate izpolnjevati, najdete na spletnem zaposlitvenem portalu MojeDelo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta