Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: Bi prodajali laboratorijsko pohištvo in imeli neomejen plačan dopust?

Tanja Fajnik Milakovič
27.05.2021 02:00
Pošta Slovenije potrebuje kadrovika in pravnika, delo tudi za rehabilitacijskega pedagoga na osnovni šoli, telefonskega prodajnika in skrbnika avtomatov z napitki.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Podjetje Mikropolo
Igor Napast

Osnovna šola potrebuje rehabilitacijskega pedagoga

Na Osnovni šoli Ludvika Pliberška v Mariboru zaposlijo za nedoločen čas specialnega in rehabilitacijskega pedagoga za pomoč učencem z odločbo o usmeritvi. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnja) s področja izobraževalne znanosti in izobraževanja učiteljev ter eno leto delovnih izkušenj. Delali boste v dopoldanskem času. Prijavo je treba poslati do 29. maja na e-naslov tajnistvo@ludvik.si ali poštni naslov Lackova cesta 4, 2000 Maribor. Podrobnejše informacije najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Osnovna šola Ludvika Pliberška
Igor Napast

Bi prodajali laboratorijsko pohištvo?

Podjetje Mikropolo zaposli za nedoločen čas projektnega vodjo v programu laboratorijskega pohištva Lab Interior. Od kandidatov pričakujejo višjo ali visoko izobrazbo strojne, elektrotehnične ali sorodne smeri ali z delom pridobljene ustrezne izkušnje, vsaj dve leti izkušenj na področju vodenja projektov, znanje vodenja projektov v tujini, poznavanje tehničnih in kakovostnih standardov, poznavanje računalniških programov (MS Office, MS Project ali podobni, AutoCad), vozniški izpit B-kategorije in aktivno znanje tujih jezikov (nemščina/angleščina). Delati lahko pričnete takoj, med ugodnostmi, ki jih ponujajo, je tudi neomejen plačan dopust. Prijavo lahko pošljete izključno preko spletnega obrazca do 4. junija. Najdete ga na spletnem portalu Optius, kjer je objavljenih še več prostih delovnih mest v podjetju Mikropolo.

Delo v telefonskem studiu

V podjetju Mind Trade v Mariboru zaposlijo za nedoločen čas svetovalca prodaje v telefonskem studiu. Prodajali boste ekološke izdelke za osebno nego in prehranska dopolnila. Pogoj sta visokošolska izobrazba 1. stopnje ali visokošolska strokovna (prejšnja) s področja ekonomije in tekoče znanje slovenskega jezika, delovne izkušnje niso zahtevane. Vlogo z življenjepisom je treba poslati do 7. junija na e-naslov tjasa.marinsek@mindtrade.si. Več podrobnosti o prostem delovnem mestu najdete tukaj

Pošta Slovenije išče pravnika in kadrovika

Pošta Slovenije ima razpisano prosto delovno mesto za strokovnega sodelavca za kadrovske zadeve in razvoj zaposlenih. Za zasedbo prostega delovnega mesta se zahteva strokovna izobrazba diplomirani organizator - menedžer (VS) oziroma drugi ustrezni poklici visokošolskega izobraževanja 1. stopnje. Od kandidatov pričakujejo tudi poznavanje delovnopravne zakonodaje (STI), vozniški izpit B-kategorije, obvladovanje tujega jezika na ravni Al - angleščina, osnovno znanje worda in excela ter interni preizkus iz varstva pri delu in požarne varnosti. K prijavi, ki jo je treba do 31. maja po pošti poslati na naslov Slomškov trg 10, 2000 Maribor, je treba priložiti tudi potrdilo o nekaznovanosti. Pošta Slovenije v Mariboru išče še pravnika in strokovnega sodelavca za gradbeništvo. Več informacij na spletnem portalu Optius.

Pošta Slovenije
Sašo Bizjak

Zaposlijo skrbnika avtomatov z napitki

Podjetje Aurora trgovina in storitve Oto Helbl zaposli za nedoločen čas skrbnika prodajnih avtomatov z napitki. Delali boste dopoldan v Mariboru in okolici. Kandidati morajo imeti srednjo poklicno, srednjo strokovno ali splošno izobrazbo. Delovne izkušnje niso pogoj, sta pa vozniško dovoljenje B-kategorije in znanje slovenskega jezika. Če vas delo zanima, pošljite prijavo do 4. junija na e-naslov info@auroracafe.eu. Podrobnejše informacije najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta