Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: Delo za oskrbnika konj. V Mogi pa ponujajo 1200 evrov plače za urejanje okolja

Tanja Fajnik Milakovič
13.05.2021 04:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Bi delali na hipodromu?

Konjeniški center Hipodrom Kamnica Maribor zaposli hlevarja, oskrbnika konjev. Zaposlitev je za nedoločen čas, delali boste dopoldan od 7. do 15. ure. Od kandidatov pričakujejo dobro poznavanje konj, izkušnje pri delu s konji, poznavanje osnovnih pogojev za vzdrževanje higiene v hlevu, različnih načinov in tehnik vzdrževanja prostorov, opreme in naprav. Zaželene so izkušnje in znanja na področju vzdrževalnih del, kot so košnja zelenic, grabljanje listja, obrezovanje žive meje in grmovnic, mala gradbena dela na posestvu, kot so beljenje, manjša popravila pohištva, manjša popravila na vodovodnih inštalacijah, manjša popravila na električnih inštalacijah, odstranjevanje snega in posipavanje s soljo. Če vas delo zanima, lahko do 10. junija pošljete vlogo po e-pošti na naslov: info@hipodrom-kamnica.si. Več informacij najdete na spletnem portali Optius.

Delo v invalidskem podjetju Pošte Slovenija

Invalidsko podjetje Pošte Slovenije v Mariboru zaposli za nedoločen čas usmerjevalca pošiljk. Kandidati morajo imeti srednješolsko strokovno ali poklicno izobrazbo in pet let delovnih izkušenj. Delo se opravlja v izmenah. zaželeno je tudi, da imate izpit za voznika viličarja, vozniški izpit B-kategorije, osnovno znanje angleščine in računalništva, licenco za delo s pretočnimi rentgenskimi aparati in izpit iz varstva pred ionizirajočimi sevanji. K prošnji je treba priložiti tudi potrdilo o nekaznovanosti. Prednost pri izbiri bodo imeli zaposleni v Pošti Slovenije in kandidati s priznano kategorijo invalidnosti. Prijavite se lahko do 20. maja na e-naslov: matjaz.pusnik@ipps.posta.si ali poštni naslov: Zagrebška cesta 106, 2000 Maribor. Več o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Andrej Petelinšek

Tedi išče asistenta direktorja in vodje prodaje

V trgovskem podjetju TEDi Betriebs v Mariboru zaposlijo za določen čas, z možnostjo podaljšanja pogodbe za nedoločen čas, asistenta direktorja in vodje prodaje. Kandidati morajo imeti srednjo ali višjo izobrazbo ekonomske smeri, obvezno je znanje nemškega jezika in najmanj dve leti delovnih izkušenj. Pričakujejo tudi, da imate organizacijske in komunikacijske sposobnosti. Življenjepis - CV v slovenskem in nemškem jeziku pošljite do 25. maja na elektronski naslov: helena.horvat@tedi.com, s pripisom "za TEDI". Več podrobnosti o vaših delovnih nalogah najdete na spletnem portali Optius.

V Mogi novemu sodelavcu ponujajo 1200 evrov plače

V podjetju Moga novemu sodelavcu za zahtevnejša dela pri urejanju okolja ponujajo zaposlitev za nedoločen čas in plačo 1200 evrov. Kandidati morajo imeti srednjo strokovno, srednjo splošno izobrazbo s področja hortikulture, vozniški izbit B-kategorije, delovne izkušnje niso pogoj. Kaj bodo vaše delovne naloge? Obrezovanje in podiranje dreves z dvižno košaro ali prostim plezanjem. Prijavo lahko pošljete še danes in jutri na e-naslov: info@moga.eu. Povezavo do spletnega oglasa najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Shutterstock

Delo tudi za receptorja

Podjetje Športni objekti Maribor ima prosto delovno mesto za receptorja. Zaposlitev je za nedoločen čas, od kandidatov pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, delovne izkušnje niso pogoj, je pa osnovno znanje angleškega in nemškega jezika ter računalništva. Delali boste v dveh izmenah, vaše naloge pa bodo organizacija dela pri recepciji športnega objekta, informiranje obiskovalcev, prodaja vstopnic, priprava objektov in naprav. Vlogo je treba poslati do 18. maja na e-naslov: ruza.premuz@somb.si ali poštni naslov: Koresova ulica 7, 2000 Maribor. Podrobnejše informacije na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta