Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: Delo za ravnatelja, vzgojitelja v vrtcu, ekonomista, vozičkarja ...

Tanja Fajnik Milakovič
06.05.2021 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Holding Slovenske elektrarne v Mariboru
Igor Napast

Strokovnega sodelavca zaposli CSD Maribor

Center za socialno delo Maribor zaposli za nedoločen čas strokovnega sodelavca. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnja), tri leta delovnih izkušenj, opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka in strokovni izpit s področja socialnega varstva. Pogoji so tudi znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in vozniški izpit B-kategorije. Vlogo je treba poslati do 12. maja na poštni naslov Zagrebška cesta 72, 2000 Maribor. Več informacij o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

V megamarketu Interspar potrebujejo vozičkarja

V megamarketu Interspar Maribor v Europarku zaposlijo delavca za pospravljanje nakupovalnih vozičkov, pospravljanje embalaže, pomoč pri delu v trgovini in skladišču. Od kandidatov pričakujejo vestnost in dobre fizične sposobnosti. Zaposlitev je za določen čas z možnostjo podaljšanja pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas. Vaše prijave pričakujejo do 24. maja na e-naslov uprava.maribor@spar.si ali na poštni naslov Interspar Maribor, Pobreška cesta 18, 2000 Maribor. Oglas najdete na spletnem portalu Optius.

Interspar
Janko Rath

Tehniški šolski center Maribor išče ravnatelja

Če vas zanima delo ravnatelja v Tehniškem šolskem centru Maribor, se lahko do 12. maja prijavite na razpisano prosto delovno mesto. Delo je za določen čas, mandatno obdobje petih let. Imeti morate visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnja), pet let delovnih izkušenj v vzgoji in izobraževanju, potrdilo o nekaznovanosti iz kazenske evidence, potrdilo iz evidence izbrisanih obsodb za kazniva dejanja zoper spolno nedotakljivost in potrdilo sodišča, da niste v kazenskem postopku. Kandidati morajo vlogo poslati v zaprti ovojnici s pripisom Prijava na razpis za ravnatelja - ne odpiraj na poštni naslov Zolajeva ulica 12, 2000 Maribor. Podrobnejše informacije najdete tukaj.

Zaposlitev za ekonomista v HSE

Holding Slovenske elektrarne v Mariboru zaposli samostojnega ekonomista. Kandidati morajo imeti 6/2. oziroma 7. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri, vsaj tri leta delovnih izkušenj, zaželeno na energetskem področju, svoje delo morajo znati predstaviti v vsaj enem tujem jeziku, morajo pa biti tudi računalniško pismeni na višjem nivoju (obvladovanje funkcij finančne matematike). Zaposlitev je za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom. Vse zainteresirane kandidate vabijo, da vlogo z življenjepisom in dokazili pošljejo do vključno 12. maja na poštni naslov HSE Invest, Obrežna ulica 170, 2000 Maribor, s pripisom Ne odpiraj - vloga za razpis. Podrobnosti o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletni strani MojeDelo.

Delo za vzgojitelja v vrtcu

V Vrtcu Borisa Pečeta v Mariboru zaposlijo za nedoločen čas vzgojitelja predšolskih otrok. Katere pogoje morajo izpolnjevati kandidati? Imeti morajo srednjo strokovno, srednjo splošno izobrazbo za vzgojo predšolskih otrok, strokovni izpit, potrdilo o nekaznovanju zoper spolno nedotakljivost in potrdilo o nekaznovanju zaradi naklepnega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. Delovne izkušnje niso potrebne. Vlogo lahko pošljete še jutri, 7. maja, na poštni naslov Tomšičeva ulica 32, 2000 Maribor. Več informacij na spletni strani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta