Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: Hiša daril išče aranžerja, mariborski gasilci računovodjo, v Dveri-Paxu zaposlijo kuharja

Tanja Fajnik Milakovič
24.06.2021 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dveri Pax
Arhiv Večera

Gasilci potrebujejo računovodjo

Gasilska zveza Maribor zaposli za nedoločen čas računovodjo. Kandidati morajo imeti višješolsko izobrazbo (prejšnja), višjo strokovno s področja računovodstva in revizije, dve leti delovnih izkušenj in vozniški izpit. Pričakovano je tudi poznavanje predpisov s področja financ, računovodstva in davkov, usposobljenost za delo z računalnikom v okolju Windows, delo s programi MS Office in poznavanje sistema Vulkan. Vlogo je treba poslati do 28. junija na e-naslov info@gzmb.si ali poštni naslov Koroška cesta 12, 2000 Maribor. Več informacij najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Lekarnarja iščejo v Hočah

V lekarni v Hočah zaposlijo lekarnarja. Zaposlitev je za določen čas 12 mesecev. Delali boste v dveh izmenah. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko farmacevtsko izobrazbo druge stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja). Delovne izkušnje niso pogoj, je pa vozniško dovoljenje. Za več informacij lahko pokličete Cirila Horvata na telefonsko številko 02 61 61 950. Vlogo je treba poslati do 26. junija na e-naslov sv.kozma@telemach.net. Povezava do oglasa tukaj.

Lekarna v Hočah
Sašo Bizjak

Bi bili vodja megamarketa Interspar?

Spar Slovenija v Mariboru išče vodjo megamarketa Interspar. Kaj pričakujejo od kandidatov? Da imajo najmanj VI. stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri, poznavanje trgovinskega poslovanja, najmanj tri leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, veselje do dela z ljudmi, so komunikativni, pričakujejo tudi napredno poznavanje programov MS Office in vozniški izpit B-kategorije. Zaposlitev je za nedoločen čas s poskusnim delom šest mesecev. Prijavo je treba poslati do 5. julija na e-naslov zaposlitev@spar.si. Več podrobnosti najdete na spletnem zaposlitvenem portalu Optius.

Dveri-Pax zaposli kuharja

Podjetje Dveri-Pax v Jarenini za nedoločen čas zaposli kuharja. Poleg priprave hrane in prigrizkov boste sodelovali tudi pri promociji vin Dveri-Pax. Delovni čas je neenakomerno razporejen med letom, delali boste pet dni v tednu. Pogodba o zaposlitvi bo z izbranim kandidatom sklenjena za nedoločen čas, za polni delovni čas, ki traja 40 ur tedensko, z dvomesečnim poskusnim delom. Delali boste v več kot 450 let starem dvorcu v Jarenini, zato morajo imeti kandidati opravljen tudi vozniški izpit. Kontaktna oseba je Valerija Kolarič na telefonski številki 031 271 215, oglasite pa se jim lahko tudi na e-naslov office@dveri-pax.com. Oglas najdete na spletnem zaposlitvenem portalu MojeDelo.

Hiša daril ima delo za aranžerja

V Hiši daril v Mariboru zaposlijo za nedoločen čas svetovalca za aranžiranje in prodajo njihovega darilnega programa. Kandidati morajo imeti srednješolsko izobrazbo, tri leta delovnih izkušenj, vozniški izpit B-kategorije, osnovno znanje računalništva, obvezno je seveda znanje aranžiranja daril. Če vas delo zanima in izpolnjujete pogoje, morate prijavo poslati do 26. junija na e-naslov mladen.racanovic@hisadaril.si. Več informacij najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta