Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: Iščejo osebnega asistenta, skladiščnika, natakarja ...

Tanja Fajnik Milakovič
11.02.2021 02:00
Tudi ta teden lahko v Mariboru in okolici najdete veliko prostih delovnih mest. Nekatera so zanimiva zaradi obljubljenega plačila, nekatera zaradi dela in kariernih možnosti. Poglejte, morda se odločite za zamenjavo službe ali pa najdete svojo prvo zaposlitev.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andragoški zavod zaposli mentorja.
Igor Napast

Osebnemu asistentu 1044 evrov plače

Sonček - Zveza društev za cerebralno paralizo Slovenije zaposli v Mariboru za nedoločen čas osebnega asistenta. Kandidati morajo imeti osnovnošolsko izobrazbo, delovne izkušnje niso pogoj. Pripravljeni morajo biti na delo v izmenah in ob vikendih. Ponujajo jim osnovno plačo 1044 evrov bruto. Prijavo je treba poslati do 18. februarja na e-naslov osebna.asistenca@soncek.org. Za podrobnejše informacije lahko pokličete Matjaža Jeseničnika na telefonsko številko 031 238 606. Več podorbnosti o prostem delovnem mestu najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje, opis delovnega mesta pa TUKAJ.

Andragoški zavod zaposli mentorja

Andragoški zavod Maribor - Ljudska univerza zaposli strokovnega sodelavca, ki bo sodeloval pri načrtovanju, pripravi, izvedbi in evalvaciji programa PUM-o in opravljal mentorsko delo. Zaposlitev je za določen čas do 30. aprila 2022. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnja), tri leta delovnih izkušenj, znanje angleškega jezika in računalništva ter vozniški izpit B-kategorije. Vlogo z življenjepisom je treba poslati do 15. februarja na e-naslov irena.urankar@azm-lu.si. Več informacij najdete TUKAJ. 

Arriva v Mariboru potrebuje skladiščnika

Podjetje Arriva, družba za prevoz potnikov, v Mariboru zaposli skladiščnika. Zaposlitev je za nedoločen čas. Kandidati morajo imeti srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo tehnične smeri, lahko tudi drugo, vozniški izpit B-kategorije, eno leto delovnih izkušenj ter znanje angleškega jezika in računalništva. Delali boste le v dopoldanskem času. Prijavo je treba poslati do 17. februarja na e-naslov vida.tezak@arriva.si ali na poštni naslov Ulica Mirka Vadnova 8, 4000 Kranj. Podrobnosti o objavljenem oglasu najdete TUKAJ.

Delo v Centru za pomoč na domu

Center za pomoč na domu Maribor zaposli za nedoločen čas socialnega oskrbovalca. Kandidati morajo imeti srednjo poklicno šolo s področja zdravstva ali socialne varnosti, šest mesecev delovnih izkušenj, vozniški izpit B-kategorije, pogoj je tudi znanje slovenskega jezika. Pripravljeni morate biti na gibljiv delovni čas. Prijavo z življenjepisom je treba poslati do 19. februarja na e-naslov info@pomocnadomu.eu ali po pošti na naslov Trubarjeva ulica 27, 2000 Maribor. Več podrobnosti TUKAJ.

Center za pomoč na domu
Igor Napast

Natakarja iščejo v Bodifit caffeju

Podjetje Victus, ki deluje na področju športa, rekreacije, aktivnega načina življenja ter uravnovešene prehrane, zaposli natakarja. Zaposlitev je za določen čas z možnostjo podaljšanja pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo IV. ali V. stopnjo izobrazbe, pet let delovnih izkušenj in vodstvene izkušnje. Prijavo pošljite na e-naslov natasa@bodifit.net ali po pošti na naslov Victus, d.o.o., Preradovičeva 22, 2000 Maribor, do 22. februarja.  Povezava do oglasa TUKAJ.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta