Zbirni center bo na dan solidarnosti odprt

mbk
11.08.2023 06:00

Ob katerih urah bodo v ponedeljek, 14. avgusta, odprti zbirni center Plinarniška v Melju, akvarij-terarij in zavetišče za živali

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V ponedeljek bo zbirni center v Melju odprt med 7. in 19. uro.
Andrej Petelinšek

V ponedeljek, 14. avgusta, bo kljub dela prostemu dnevu zbirni center Plinarniška v Melju odprt med 7. in 19. uro in tako na voljo vsem uporabnikom mariborske občine, ki bodo na ta dan čistili za posledicami vremenske ujme. Medtem bo zbirni center Lahova na ta dan zaprt, dan kasneje, na praznik, 15. avgusta, pa bosta zaprta oba zbirna centra v Mariboru, prav tako bodo zaprti zbirni centri v ostalih občinah. Kot še sporočajo iz Snage, bo oba dneva redni odvoz odpadkov od gospodinjstev potekal na običajen način, v skladu s koledarji odvozov.

Mariborski akvarij-terarij bo oba dneva odprt po prazničnem delovnem času, med 9. in 12. uro ter med 14. in 19. uro. V Zavetišču za živali Maribor ta dva dneva ne bo ogledov živali, bo pa oba dneva med 8. in 12. uro omogočeno sprehajanje psov. "Izkoristimo dan solidarnosti in izkažimo svojo solidarnost po svojih močeh. Skupaj poskrbimo za novo upanje vsem prizadetim v poplavah," še sporoča Snaga. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta