Zgodovinski trenutek: Na isti dan otvoritev Zlate lisice in kolesarske sezone na Pohorju

MBK
05.01.2023 10:44

"Če nam to ni dovolj za razmislek glede korenitih sprememb o prihodnosti razvoja potenciala Mariborskega Pohorja, potem ne vem, kaj se še mora zgoditi," je ob tem zapisal nekdanji vodja Bike parka Pohorje Iztok Kvas.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Od jutri bodo med 10. in 16. uro na voljo spusti po progi Red line.
Tomaž Bele

Zaradi toplega vremena, ki je tudi na Bellevueju pobral ves sneg, bo od petka, 6. januarja, na Mariborskem Pohorju ponovno odprt tudi kolesarki park. Med 10. in 16. uro bodo na voljo spusti po progi Red line. Cene dnevnih vozovnic za Bike park Pohorje bodo vse dni 27 evrov za odrasle, 23 evrov za mladino in 18 evrov za otroke.

Sašo Bizjak

Nekdanji vodja Bike parka Iztok Kvas je ob tem na facebooku opozoril, da gre v bistvu za zgodovinski trenutek: na isti dan se bosta z javnim žrebanjem startnih številk zgodili otvoritev tekmovanj za Zlato Lisico v Kranjski Gori in otvoritev kolesarske sezone 2023 v Bike parku Pohorje. "Če nam to ni dovolj za razmislek glede korenitih sprememb o prihodnosti razvoja potenciala Mariborskega Pohorja, potem ne vem, kaj se še mora zgoditi," je ob tem še zapisal Kvas.

Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta