Župani izgubili proti župnikom, žandarjem in žurnalistom

Tomaž Ranc Tomaž Ranc
21.01.2019 15:49

Limbuški turnir v malem nogometu v znamenju "ž"

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Župani pobirajo žogo iz mreže v Limbušu.
Tomaž Ranc

V Limbušu sta bila nedeljsko popoldne in večer v znamenju nogometa. Na Srednji lesarski šoli so pripravili tradicionalni medstanovski turnir v malem nogometu, na katerem so se srečali reprezentanca slovenskih duhovnikov, ekipa županov, ruških policistov, mešana ekipa domačinov Lisjakov in ekipa novinarjev. Turnir služi kot priprava ekipe duhovnikov na evropsko prvenstvo duhovnikov, ki bo februarja v Črni gori. Organiziral ga je vodja ekipe duhovnikov in župnik iz Kamnice Jože Povh, ki je v Limbuš zvabil kaj nekaj znanih imen.
Ampak zagreti ekipi duhovnikov niti pomoč "od zgoraj" ni pomagala, na koncu so bili sicer vendarle solidni - tretji. Zmagala je ekipa novinarjev, ki je dobila vse štiri tekme (proti Lisjakom 1:0, županom 4:0, policistom 5:1 in duhovnikom 3:1), zastopala pa sta jo tudi večerovca Miha Dajčman in pisec teh vrstic. Drugi so bili Lisjaki, četrta ruška policija in zadnji, peti, reprezentanca slovenskih županov.

Jože Povh, vodja ekipe duhovnikov, in Miha Dajčman, večerovec, član zmagovalne ekipe novinarjev v Limbušu.
Tomaž Ranc
Tekma med selekcijo županov in duhovnikov se je končala kar s 3:0.
Tomaž Ranc
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta