Zveza prijateljev mladine Maribor bo začela sprejemati prijave otrok na letovanja

Barbara Bradač Barbara Bradač
11.05.2024 02:00

V ponedeljek ob 11. uri bo aktivirana prijavnica na spletni strani ZPM Maribor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Poletje v Poreču z ZPM Maribor 
Tadej Regent

Prijave za letovanje otrok v programih na Domu Miloša Zidanška na Pohorju in v VIRC Poreč bodo pri Zvezi prijateljev mladine (ZPM) Maribor pričeli sprejemati v ponedeljek, 13. maja. "Prijava bo možna v ponedeljek od 11. ure, izključno samo s spletno prijavnico, ki bo objavljena na naši spletni strani," sporočajo iz ZPM Maribor. Termini izmen za letovanja otrok so objavljeni na spletni strani ZPM Maribor. A ker je po določenih terminih veliko povpraševanje, je treba biti tudi hiter. Prednost takšne prijave je, da so starši oziroma skrbniki ob prijavi in izbiri izmene takoj seznanjeni, ali je v izmeni še prostor ali ga več ni.

Sašo Bizjak

(FOTO) Kdo sta brata, ki sta na Glavnem trgu odprla novo prodajalno sladoleda

Spletna prijava je enotna za vse, ne glede na občino, v kateri imajo starši/prijavitelj stalno prebivališče, in ne glede na način kritja stroškov. "Vsem staršem, ki bi želeli otroke prijaviti na letovanja, želimo dati enake možnosti. Zato bomo prijave začeli zbirati hkrati za vse, ne glede na to, kdo je financer ali sofinancer letovanja (zdravstveno, subvencionirano ali samoplačniško letovanje)," pojasnjujejo pri ZPM Maribor. Na spletni strani bodo ta vikend objavljeni pogoji, navodila in ostale informacije za letovanje otrok. Vsako leto planinske ali morske počitnice omogočijo okoli 1600 otrokom.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta