David Kastelic, ki se poslavlja od Zavarovalnice Sava, oktobra na čelo zavarovalnice Grawe

Srečko Klapš Srečko Klapš
15.03.2022 10:44
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
David Kastelic odhaja iz Zavarovalnice Sava v Grawe takoj po izteku mandata v začetku maja. Na njegovo mesto pa prihaja Jošt Dolničar iz uprave Save RE.
Sašo Bizjak

Marko Mikič, predsednik uprave zavarovalnica Grawe je v pismu zaposlenim pojasnil, da se jim bo v začetku maja pridružil dosedanji predsednik uprave Zavarovalnice Sava David Kastelic, in sicer kot član poslovodstva, zadolžen za prodajo in marketing. "Zaradi nekaterih projektov, ki so v teku, in zaradi njihove strateške pomembnosti za Grawe koncern smo na seji nadzornega sveta prišli do zaključka in odločitve, da bom predvidoma v mesecu maju tega leta vodenje prodaje in marketinga prepustil našemu novemu članu poslovodstva, gospodu Davidu Kastelicu. Nadalje pa me bo gospod Kastelic ob poteku mandata predsednika uprave nadomestil tudi v tej vlogi."

Grawe je v stoodstotni lasti avstrijske zavarovalnice GRAZER Wechselseitige Versicherung AG, ki je leto 2021 končala z milijonom evrov dobička, zbrali pa so 47,7 milijona evrov prihodkov od zavarovalnih premij, kar je največ v zadnjih treh desetletjih. Število sklenjenih zavarovanj pa so povečali na 408.839.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta