(FOTO) Razmišljate o novi zaposlitvi? AT&S išče nove sodelavce, tudi v Sloveniji

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
08.06.2022 13:14

Družba AT&S v kraju Leoben-Hinterberg na avstrijskem Štajerskem gradi novo raziskovalno središče, kjer bo 700 novih delovnih mest. Poleg kadrov iz Avstrije iščejo tudi ustrezne kadre iz Slovenije, Hrvaške in Srbije

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Podjetje potrebuje kvalificirane delavce in diplomante tehničnih smeri za proizvodnjo, inženiring, vzdrževanje, načrtovanje in kontrolo proizvodnje.
Arhiv podjetja

Družba AT&S v kraju Leoben-Hinterberg na avstrijskem Štajerskem gradi vrhunski inovacijski center za razvoj IC substratov za integrirana vezja, ki bo edini tovrsten v Evropi in bo ustvaril 700 kakovostnih in trajnostnih delovnih mest. Ponaša se z najsodobnejšo proizvodno tehnologijo in čistimi prostori, ki izpolnjujejo najvišje standarde. Kot sodoben inovacijski center za materiale, procese in opremo bo postavil nove standarde razvoja na tem področju. Stranke in partnerji bodo lahko na tej lokaciji, skupaj z družbo AT&S, razvijali tehnologije in prispevali k oblikovanju novih evropskih dobavnih verig.

AT&S, proizvodnja, razvoj, tehnologija
Arhiv Podjetja

Novo raziskovalno središče, katerega skupna naložba bo vredna 500 milijonov evrov, bo imelo 32.000 kvadratnih metrov površin. Da bi dosegli ambiciozne cilje, ki so si jih zastavili za prihodnja leta, bodo v AT&S Leoben v prihodnjih tednih svojo ekipo okrepili s še dodatnimi 700 zaposlenimi. Poleg kadrov iz Avstrije iščejo tudi ustrezne kadre iz Slovenije, Hrvaške in Srbije.

"V Leobnu ustvarjamo na stotine novih delovnih mest in s tem krepimo gospodarstvo v Evropi. Naše vodilne tehnologije in rešitve so nenadomestljive za bistvene in zanesljive komponente v številnih digitalnih napravah in platformah. Ekipa AT&S z zaposlenimi iz 51 držav s predanostjo in strokovnim znanjem omogoča razvoj trajnostnih odgovorov na velika vprašanja prihodnosti," pravi Andreas Gerstenmayer, predsednik uprave družbe AT&S.

AT&S proizvodnja v Leobnu
Arhiv podjetja

Podjetje potrebuje kvalificirane delavce in diplomante tehničnih smeri za proizvodnjo, inženiring, vzdrževanje, načrtovanje in kontrolo proizvodnje. Nova delovna mesta so namenjena ljudem, ki so navdušeni nad tehnologijo in želijo prevzemati naloge v večkulturnem in odprtem okolju. AT&S ponuja varna delovna mesta s prilagodljivimi modeli delovnega časa, obsežnimi programi nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja, zanimive in spodbudne razvojne priložnosti na regionalni in mednarodni ravni ter najsodobnejšo infrastrukturo. Vsi zainteresirani se lahko že zdaj prijavijo preko spletni strani https://career.ats.net/

Arhiv podjetja

Družba AT&S je od svoje ustanovitve leta 1997 uveljavljena kot inovativna in gonilna sila digitalizacije na mednarodni ravni. Njena posebnost so IC substrati in plošče s tiskanim vezjem, ki so osnova sodobne digitalne tehnologije. Produkti AT&S se uporabljajo v proizvodnji mobilnih telefonov, avtomobilski industriji in medicinski tehnologiji.

Kot vodilni svetovni proizvajalec substratov razvija sofisticirana tiskana vezja, ki so nepogrešljiva za vgradnjo mikročipov v mobilne telefone, prenosne računalnike ali druge naprave. Podjetje ima proizvodne obrate na Kitajskem, v Koreji, Indiji in Avstriji. V zadnjih dveh letih se jim je prodaja povečala za 34 odstotkov na 1,5 milijarde evrov. Pričakujejo, da se bo prodaja še naprej povečevala in v poslovnem letu 2022/23 dosegla dve milijardi evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta