Na Bledu o najnovejših trendih na področju naše prihodnosti

M. S.
19.09.2022 06:00

Obiskovalce čakajo trije razburljivi dnevi bogatih vsebin, predavanj, pogovorov in klepetov ob ognju z raziskovanjem najnovejših trendov na področju naše prihodnosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V drugem in tretjem dnevu bo fokus konference na tehnologijah virtualne in obogatene resničnosti, NFT-jih, web 3.0 in rešitvah DAO (decentralizirane avtonomne organizacije).
Yonhap

Tehnološki park Ljubljana organizira med 29. septembrom in 1. oktobrom v Festivalni dvorani na Bledu tehnološko konferenco World Future Verse Conference 2022, ki bo združila več kot sto vrhunskih miselnih voditeljev in pionirjev svetovne industrije z najbolj vročih področij ta hip. Konferenca se vsebinsko osredotoča na tematike, o katerih se v svetu trenutno največ govori in ki so hkrati vstopnica v uspešno poslovanje, razumevanje marketinga in nove poslovne priložnosti: metaverzum, NFT, internet 3.0, DAO in tehnologije veriženja blokov. Obiskovalce, ki lahko pridejo na Bled ali pa konferenco spremljajo preko spleta, čakajo trije razburljivi dnevi bogatih vsebin, predavanj, pogovorov in klepetov ob ognju z raziskovanjem najnovejših trendov na področju naše prihodnosti. Konferenca bo tako ponudila odličen ekosistem za učenje, mreženje in morebitnih novih sodelovanj.

Program konference je razdeljen v tri programske sklope; prvi obsega področje tehnologij veriženja blokov (blockchain) v povezavi z zelenim prehodom in digitalno transformacijo. V drugem in tretjem dnevu pa bo fokus konference na tehnologijah virtualne in obogatene resničnosti, NFT-jih, web 3.0 in DAO (decentralizirane avtonomne organizacije) rešitvah. Velik poudarek bo namenjen tudi ustvarjanju svetov v metaverzumu in razvoju kreativnega turizma z uporabo virtualne in obogatene resničnosti. V sklopu dogodka bo v petek, 29. septembra, tudi konferenca Circular 4.0, ki bo namenjena vzpostavitvi povezave med krožnim gospodarstvom, digitalno transformacijo in industrijo 4.0. Več informacij najdete na www.wfvconf.com.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta