Priložnost: Vavčer za digitalni marketing tokrat na voljo za socialna podjetja

Mitja Sagaj Mitja Sagaj
01.04.2022 16:59

Višina nepovratnih sredstev v okviru tega javnega poziva znaša od 500 do 2500 evrov za posamezno aktivnost oziroma do največ 7500 evrov na prijavitelja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Razpisatelji želijo tokrat spodbuditi socialna podjetja k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov.
Petra Lesjak Tušek

Slovenski podjetniški sklad (SPS) danes objavlja javni poziv Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU, ki ga bodo lahko koristila zgolj socialna podjetja s sedežem v Sloveniji, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti. Za prijavitelje bo na voljo skupno 300.000 evrov oziroma skladno s proračunskimi zmožnostmi, sporočajo iz SPS.

Namen vavčerja ostaja isti kot pri klasičnem vavčerju za digitalni marketing, le da želijo razpisatelji tokrat spodbuditi socialna podjetja k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov.

Vavčer v praksi pomeni sofinanciranje do 60 odstotkov upravičenih stroškov za izdelavo:

  • novih spletnih strani,
  • novih mobilnih aplikacij,
  • lastnih spletnih trgovin ali
  • lastnih rezervacijskih platform.

Višina nepovratnih sredstev v okviru tega javnega poziva znaša od 500 do 2500 evrov za posamezno aktivnost oziroma do največ 7500 evrov na prijavitelja.

Za brezplačne informacije in brezplačno pomoč pri pripravi vloge so prijaviteljem na voljo svetovalci mreže Slovenskih poslovnih točk (SPOT) Svetovanje. Lokacije in kontakti vseh dvanajstih lokacij SPOT Svetovanje so na voljo tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta