Prosta vpisna mesta za redni študij na Višji strokovni šoli DOBA

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
20.08.2024 00:00

Višja strokovna šola DOBA razpisuje še prosta vpisna mesta za redni brezplačni študij v programu poslovni sekretar. Prijava poteka od 23. avgusta do 29. avgusta 2024

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Študenti programa Poslovni sekretar VSŠ DOBA
Arhiv Naročnika

V dinamičnem svetu poslovanja je poklic poslovnega sekretarja postal ključen in je vse bolj iskan v različnih podjetjih. Poslovni sekretarji niso več omejeni le na tradicionalne administrativne naloge; njihova vloga se je razširila in zdaj obsega strateško načrtovanje, upravljanje projektov in sodelovanje v marketinških aktivnostih. Ta raznolikost nalog zahteva širok spekter znanj in spretnosti.

Višja strokovna šola DOBA je edina šola v Mariboru, ki mladim in ambicioznim posameznikom nudi redni študijski program Poslovni sekretar. Za vpis v 2024/2025 je na voljo še nekaj prostih mest. Študij traja dve leti. Prijava poteka od 23. avgusta do 29. avgusta 2024 

Kdo se najpogosteje vpiše v program Poslovni sekretar na Višji strokovni šoli DOBA?

Za študij  v programu Poslovni sekretar na VSŠ DOBA se odločajo dijaki srednjih strokovnih šol: ekonomski tehniki, logistični tehniki, gastronomski tehniki, aranžerski tehniki, pa tudi strojni tehniki, kozmetični tehniki … In pa tudi tisti, ki so po letu študija na drugih programih ugotovili, da si želijo več praktičnih znanj s področja pisarniškega poslovanja.

Študenti programa Poslovni sekretar VSŠ DOBA
Arhiv Naročnika

Pri študiju je veliko prakse

Pomemben del višješolskega programa je tudi praktično delo, ki se začne med predavanji v sodobnih učilnicah na VSŠ DOBA. Predavatelji prihajajo iz prakse, zato svoje znanje delijo s študenti. Veliko praktičnih izkušenj pa študentje dobijo na praktičnem izobraževanju, ki poteka v izbranem podjetju doma ali v tujini. 

Si želite postati poslovni sekretar? Oddajte informativno prijavo in svetovalka iz VSŠ DOBA vam bo poslala dodatne informacije.

Študenti programa Poslovni sekretar VSŠ DOBA
Arhiv Naročnika
Višja strokovna šola DOBA vas vsak dan vabi tudi na osebno svetovanje in ogled sodobnih učilnic.

Izbira Višje strokovne šole DOBA prinaša številne prednosti

  • Prilagodljiv urnik: Predavanja in vaje so organizirane 2- do 3-krat tedensko, med tednom popoldan ali v soboto dopoldan.
  • Predmet za predmetom: Študirali boste le en ali dva predmeta hkrati.
  • Študijska podpora: Pri študiju na VSŠ ne boste sami, spremljali vas bodo predavatelji, inštruktorji in Dobin tim. Študentom nudijo individualno pomoč in svetovanje, s čimer zagotavljamo, da vaše izobraževanje poteka nemoteno in učinkovito.
  • Učna gradiva in material za praktične vaje: Vsa študijska gradiva so na voljo v elektronski obliki in so že vključena v ceno šolnine, kar pomeni manj dodatnih stroškov za vas.

Za vpis v brezplačen redni študij je na voljo še nekaj prostih mest.

Prijava poteka od 23. avgusta do 29. avgusta 2024.

Vas zanima študij v programu Poslovni sekretar na Višji strokovni šoli DOBA? Oddajte informativno prijavo in Dobina svetovalka vam bo poslala dodatne informacije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.