Vas navdušujejo zmožnosti umetne inteligence? Potem je to telefon za vas

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
21.02.2024 00:00

Umetna inteligenca spreminja način, kako živimo, delamo in komuniciramo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnik

Z vsakim dnem postaja naša interakcija s tehnologijo bolj intuitivna, prilagodljiva in učinkovita, kar odpira nove možnosti za izboljšanje kakovosti življenja. Umetna inteligenca nas obkroža v vseh vidikih našega vsakdanjika, od pametnih domov, ki se samodejno prilagajajo našim potrebam, do osebnih asistentov, ki nam pomagajo ostati organizirani in produktivni. V svetu, kjer je informacijska preobremenjenost pogost pojav, umetna inteligenca ponuja rešitve, ki nam omogočajo, da se osredotočimo na tisto, kar je resnično pomembno.

Arhiv Naročnika

Fotografija in video na novi ravni 

Arhiv Naročnika

Telefoni Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ in Galaxy S24, prinašajo revolucionarne izboljšave na področju fotografije in videa, zasnovane na osnovi umetne inteligence. Funkcije, kot je ProVisual Engine, izboljšujejo kakovost fotografij in videov, zmanjšujejo zamegljenost in tresenje ter omogočajo kristalno čiste posnetke tudi pri večjih povečavah. Galaxy S24 Ultra izstopa z naprednim Quad Tele sistemom in tehnologijo prostorskega povečave, ki zagotavlja izjemno kakovost slike pri različnih stopnjah optične povečave, od 2x do 10x. Poudarek je tudi na izboljšavah nočnega fotografiranja, kjer serija Galaxy S24 s funkcijo Nightography zagotavlja visoko kakovostne posnetke tudi v slabih svetlobnih pogojih.

Za dodatno udobje pri urejanju Galaxy S24 vključuje inovativna orodja UI, ki uporabnikom omogočajo, da z lahkoto dosežejo popolne fotografije. Funkcija Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) predlaga optimalne prilagoditve za izboljšanje posameznih fotografij, medtem ko Generativno urejanje (Generative Edit) omogoča ustvarjalne prilagoditve ozadja z nekaj preprostimi dotiki.

Arhiv Naročnik

Delo in zabava, ki ju poganja umetna inteligenca

Poleg izboljšav na področju fotografije in videa Galaxy S24 serija prinaša tudi orodja za lažjo organizacijo in komunikacijo. Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search) omogoča enostavno iskanje informacij z intuitivnimi potezami, medtem ko Pomoč za zapiske (Note Assist)  in Pomoč za prepis (Transcript Assist) izkoriščata moč UI za organizacijo in povzemanje informacij, kar uporabnikom omogoča, da ohranjajo pregled in organiziranost v hitrem tempu sodobnega življenja.

Arhiv Naročnik

Vsi trije izjemni telefoni Galaxy S24 serije so že na voljo

Pametni telefoni nove Galaxy S24 serije so na voljo pri operaterjih,maloprodaji in na spletni strani Samsung. Telefoni so na voljo v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijoličasto in titan rumeno. Barve telefonov Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa so: oniks črna, marmorno siva, kobaltno vijolična in jantarno rumena.

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.