Vroča delovna mesta v Mariboru: Od čistilca do farmacevta

Nina Ambrož Nina Ambrož
08.08.2024 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Janko Rath

Bi delali v tajništvu Snage?

Javno podjetje Snaga išče strokovnega sodelavca v tajništvu. Vodili boste evidence in projekte, izdelovali analize in poročila, sodelovali pri investicijah in nabavi, predlagali rešitve in druga dela. Zaposlitev nudijo za nedoločen čas. Zahtevajo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo), dve leti delovnih izkušenj, vozniški izpit B-kategorije, zelo dobro govorjenje in pisanje angleškega jezika ter nemškega. Obvladati morate računalniške urejevalnike besedil, delo s preglednicami, z bazami podatkov - in poznati operacijske sisteme na zahtevni ravni. Prijavo za zaposlitev morate poslati do 21. avgusta. Več informacij lahko dobite po telefonu, na elektronskem naslovu zaposlitev@jhmb.si in na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Mariborske lekarne iščejo farmacevta

Javni zavod Mariborske lekarne zaposli farmacevta za nedoločen čas. Dela, ki jih boste opravljali, so izdaja zdravil, medicinskih pripomočkov in drugega blaga, svetovanje, sodelovanje v procesu zdravljenja, izvajanje farmacevtske skrbi ter svetovanje pri samozdravljenju, izdelovanju magistralnih pripravkov in galenskih izdelkov. Če imate visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali prejšnjo univerzitetno s področja farmacije in osnovno računalniško znanje urejevalnikov besedil, se lahko prijavite do 15. avgusta. Delovne izkušnje niso zahtevane, niti znanje katerega tujega jezika. Prošnjo pošljite po e-pošti na naslov zaposlitev@mb-lekarne.si.

Mariborske lekarne iščejo tudi farmacevtskega tehnika s srednješolsko izobrazbo. Prav tako za nedoločen čas in s podobnim opisom del, le na manj zahtevni ravni in z več administrativnimi nalogami. Prijavo je treba poslati do 13. avgusta po elektronski pošti na zgoraj omenjeni naslov. Obe objavi najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Janko Rath

Vas zanima delo hišnika?

Mladinski dom Maribor išče hišnika za nedoločen čas. Vzdrževanje okolice, skrb za poslovne zgradbe in inventar, nadzor in skrb za pravilno delovanje kurilnih naprav, sodelovanje z dimnikarsko službo, skrb za požarno varnost in pravočasno nabavo kurilnega olja, sodelovanje pri pleskanju in generalnem čiščenju prostora bodo vaše naloge, ki bodo tudi fizično naporne. Iskana je srednja poklicna izobrazba, lesarska, papirniška, plastična, steklarska in podobna tehnologija. Če imate vozniško dovoljenje B-kategorije in eno leto delovnih izkušenj, se lahko prijavite do 13. avgusta po e-pošti (ravnatelj@sc-mdm.si) ali navadni pošti. Več podatkov je mogoče prebrati na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Ozara zaposli čistilca

Storitveno in invalidsko podjetje Ozara za določen čas 12 mesecev išče čistilca. Čistili boste poslovne in druge prostore (sanitarije, pisarne, okna, prireditvene prostore, hodnike), sodelovali pri naročanju čistil in izpolnjevali druga dela po naročilu delodajalca. Zahtevana je raven izobrazbe I. do III. stopnja, torej nepopolna osnovnošolska, ali IV. do V. stopnja izobrazbe (osnovnošolska). Delovne izkušnje niso pogoj. Imeti morate ročne spretnosti, smisel za red in čistočo, natančnost, občutek za prostorsko orientacijo. Rok za prijavo je 12. avgust. Več informacij lahko dobite, če pokličete Ozaro, pišete na naslov jovita.kovacic@ozara.si in pobrskate po portalu zavoda za zaposlovanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta