Zaposleni Lidlovih trgovin v Mariboru so prejemniki naziva “Naj poslovalnica leta”

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
20.08.2024 15:27

V Lidlu Slovenija za svoje zaposlene ne skrbijo le z dobrimi delovnimi pogoji in številnimi ugodnostmi, temveč tudi z raznimi družabnimi dogodki, ki krepijo ekipni duh med sodelavci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mp Produkcija

Eden takih je tradicionalni Lidlov piknik, ki je letos na letališču v Celju združil več kot 1000 zaposlenih, ki so se pomerili v skupinskih izzivih, sodelovali v nagradnih igrah ter uživali v dobri hrani in glasbi.

Zavzetost zaposlenih v podjetju so na pikniku nagradili z razglasitvijo najboljših treh Lidlovih trgovin, ki so po Lidlovih internih kriterijih najuspešnejše poslovale. Izmed ekip iz 68 trgovin, kolikor jih ima Lidl po vsej Sloveniji, so slavili sodelavci iz Lidla Maribor - Borova vas, drugo mesto je pripadlo ekipi Lidla Slovenska Bistrica, tretje pa ekipi Lidla Maribor – Ptujska cesta. Vsak zaposleni zmagovalne trgovine je prejel finančno nagrado v obliki ene dodatne mesečne plače, zaposleni drugouvrščene pol mesečne plače, tretjeuvrščene pa tretjino mesečne plače.

Mp Produkcija

Da so Štajerci res predani, priča dejstvo, da so Lidlove trgovine na Štajerskem že peto leto zapored dosegle najboljše rezultate, Lidl Borova vas je zmagala že drugič, Lidlova trgovina na Ptujski cesti pa se je v zadnjih štirih letih vsako leto uvrstila med najboljše tri  trgovine.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.