Darko Milanič po odstopu: Sem odgovoren, ne pa tudi kriv

DR
08.03.2020 09:32

Zlatko Zahovič tokrat ni prepričal tvorca največjih uspehov vijoličastih v najnovejšem obdobju, da ne odstopi

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Darko Milanič, 52-letni Izolan, ki je spisal (skupaj z Zlatkom Zahovičem) najboljše vijoličaste zgodbe zadnjega dobrega desetletja, je tudi v soboto, ko je Maribor spet padel v Ljudskem vrtu, tokrat z Bravom, poslušal silovite žvižge. Nikakor ne prvič. A očitno zadnjič. Neposredno po tekmi se je sestal z Zahovičem, ki nazadnje njegovega odstopa ni sprejel, in mu povedal, da je konec.
"Zelo ponosen sem, da sem bil dolgo del te zgodbe. Narejenega je bilo ogromno dobrega dela. Verjamem in čutim, da je prišel čas, da je treba to spremeniti, mora se zgoditi nekaj drastičnega. To pomeni, da sem se pogovoril s športnim direktorjem in mu sporočil, da sem odstopil. Preprosto je situacija taka, da čutim, da je prišel pravi čas, da se poslovim. Po mojem mišljenju, ne po njegovem. Čutim se zelo odgovornega za vse, kar sem naredil v teh letih, za čisto nič pa krivega," je v pogovoru za TV Slovenija po tekmi med drugim povedal Milanič.

Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta