Na Ptuju predvidoma v četrtek in petek popolna zapora podvoza

Hojka Berlič Hojka Berlič
11.10.2019 14:09
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na načrtovano zaporo že opozarjajo table ob cestišču. 
Hojka Berlič

Iz Direkcije Republike Slovenije za infrastrukturo so sporočili, da bodo zaradi dotrajanosti asfaltne prevleke na podvozu pod železniško progo na Ormoški cesti na Ptuju sanirali vozišče. Popolna zapora naj bi trajala do 7 dni, med 15. oktobrom in 31. oktobrom. "V času popolne zapore bo obvoz urejen po državnih in lokalnih cestah: Osojnikova cesta (R1-229/1417) - Dornavska cesta (R3-713/4910) - Puhova ulica (LK 329021) - Ormoška cesta (G1-2/0395) in obratno".
Dela v vrednosti slabih 77 tisoč evrov bo izvajalo Cestno podjetje (CP) Ptuj. Kot je pojasnila vodja baze Ptuj Milena Črešnar, glede na vremenske razmere popolno zaporo načrtujejo v prihodnjem tednu, v četrtek in petek. Sicer pa tako na direkciji kot v CP Ptuj ljudi naprošajo, da za najnovejše podatke spremljajo informacije o stanju na cestah, ki so na voljo na spletni strani Prometno informacijskega centra za državne ceste ali na telefonski številki 1970.
"Izvajalec bo vse načrtovane spremembe prometnega režima sporočal v Prometno informacijski center za državne ceste, kjer se 24 ur na dan spremlja in objavlja tudi informacije o stanju na cestah, ki jih posredujejo Policija, vzdrževalci in drugi, zato so na tem mestu vedno na voljo zadnje razpoložljive informacije o stanju na cestah in prometu," poudarjajo na direkciji za infrastrukturo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta