Podjetju Databox s Ptuja še priznanje za izjemno delovno okolje

Hojka Berlič Hojka Berlič
31.05.2024 06:00

Uvrstilo se je med 25 najboljših delovnih okolij v Evropi in zasedlo 18. mesto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
K oblikovanju izjemnega delovnega okolja prispevajo vsi zaposleni.
Arhiv Podjetja Databox

Tehnološko podjetje Databox s Ptuja, ki svojim strankam ponuja platformo za poslovno analitiko, se je letos uvrstilo med 25 najboljših delovnih okolij v Evropi in prejelo priznanje Top 25 Inspiring Workplaces Award. Databox se je tako na letošnjem izboru postavil ob bok stotinam uglednih podjetij, kot so Mastercard, Swift, Carta in Delta Electronics, in se na lestvici najboljših 25 uvrstil na 18. mesto.

Organizacija Inspiring Workplace Awards nagrajuje podjetja po vsem svetu, ki so ustvarila izjemna delovna okolja, usmerjena v ljudi. Nagrade že več kot desetletje podeljujejo ekipam z izstopajočo delovno kulturo, v kateri se ljudje počutijo cenjene, slišane in motivirane za rast in razvoj. Izbor je odprt za podjetja vseh velikosti in panog, pri čemer so sodelujoči ocenjeni glede na šest meril: kulturo in namen, vodstvo, dobro počutje zaposlenih, vključenost in glas in izkušnjo zaposlenih.

V Databoxu, v katerem je trenutno dobrih 100 zaposlenih, od katerih jih največ deluje v Sloveniji, sledi Srbija, pa tudi v državah Latinske Amerike, ZDA ter drugih evropskih državah in Pakistanu, ob tem pravijo, da priznanje "poudarja njihovo večletno investicijo v grajenje kulture, v kateri so v ospredju inovativnost, sodelovanje in rast zaposlenih", izpostavljajo pa tudi skupni prispevek vseh zaposlenih k oblikovanju izjemnega delovnega okolja. Njihovo usmerjenost v svoje zaposlene sicer ob najnovejši potrjuje še ena nagrada, naziv HR-ekipa leta 2024, ki jo je letos prejela njihova ekipa za razvoj ljudi in kulture (People & Culture). 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta