Praznovali rojstni dan najstarejše stanovalke

APA
01.09.2019 02:32

V Socialnovarstvenem zavodu (SVZ) Hrastovec in njegovih enotah - Rožengrunt, Voličina, Ščavnica, Radenci in Apače - so zadnji poletni mesec zaznamovale številne dejavnosti v okviru družabništva in animacije stanovalcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Utrinek s praznovanja rojstnega dne stanovalke Slave
SVZ Hrastovec

Najstarejša stanovalka zavoda, gospa Slava, je praznovala 94. rojstni dan. Ob tej priložnosti ji je čestitala direktorica zavoda mag. Andreja Raduha, ki je ob rojstnodnevni torti in spremljavi kitare tudi zapela z zbranimi stanovalci.
Začetek avgusta je zaznamoval dvodnevni obisk 20 skavtskih voditeljev v dislociranih bivalnih enotah (DBE), v okviru tabora v organizaciji Slovenske skavtske organizacije, z namenom spoznavanja ljudi s specifičnimi potrebami in vzgojo večje družbene odgovornosti. Skupina ribičev DBE Radenci je ta mesec ribarila ob jezeru v Sveti Trojici. Na dan svetega Roka, 16. avgusta, so se že 14. leto zapored odpravili na romanje na Ptujsko Goro, nekaj dni prej pa je skupina stanovalcev osvojila Boč. V DBE Trnovska vas je dišalo po dobrotah z žara - pripravili so pravi poletni piknik. Aktivnosti dvigujejo raven kvalitete vsakdana stanovalcev in z vključevanjem v širše in lokalno okolje pripomorejo k zmanjševanju stigme. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta