Priznanja najboljšim v kraljici športov

(zg)
04.01.2020 05:00

Atletsko društvo Slovenska Bistrica je v bistriški atletski dvorani pripravilo slovesnost s podelitvijo priznanj najboljšim atletom društva za leto 2019.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Najboljši atleti in atletinje AD Slovenska Bistrica v letu 2019
AD Slovenska Bistrica

Skupno je bilo podeljenih štirinajst priznanj, sedem v ženskih starostnih kategorijah in prav toliko v moških. Večina dobitnikov priznanj se je izkazala na tekmovanjih bodisi doma bodisi v tujini, nekateri tudi v majici z državnim grbom.
Priznanja iz rok predsednika društva Draga Trajkovića so dobili Lara Perdan med tekmovalkami do 12 let za dosežke v skoku v daljino, Matic Modrijančič (do 12 let) za dosežke v skoku v daljino, suvanju krogle in mnogoboju, Nuša Majer (do 14 let) v sprintu in mnogoboju, Oskar Petak (do 14 let) v teku na 600 metrov, Zala Veber (do 16 let) v suvanju krogle, Klemen Modrijančič (do 16 let) v skoku v daljino in troskoku, mlajša mladinka Alyssa Lamut (do 18 let) v metu kopja, mlajši mladinec Klemen Španring v gorskih in cestnih tekih, krosu in tekih na dolge proge, starejša mladinka (do 20 let) Valentina Vavdi v suvanju krogle, starejši mladinec Rene Pernek Acker v teku na 400 metrov, mlajša članica (do 23 let) Gala Trajković v teku na 400 metrov z ovirami, mlajši član in član Nino Celec v skoku v daljino ter članica Saša Babšek v troskoku. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta