Ruše: Nina Pušlar za otvoritev sezone

Aljaž Jug
01.06.2019 06:47

Poletje se nezadržno bliža, prvi junijski dnevi pa so že nekaj let rezervirani za prve koncerte v ruškem letnem gledališču. Prizorišče bo v soboto odprla Nina Pušlar

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nina Pušlar prihaja v Ruše.
Matic Kremžar

Mi2, Siddharta, S.A.R.S, Big Foot Mama, Jinx in mnogi drugi so v preteklih letih odprli koncertno sezono v čudovitem amfiteatru pod ruškim Pohorjem in nič drugače ne bo letos. Če smo bili prej morda navajeni nekoliko bolj divjih ritmov in rokerske glasbe, bo to pot zadeva nekoliko kontrastna, saj bo Ruše obiskala ena najuspešnejših slovenskih pevk Nina Pušlar, ki je v svoji relativno kratki karieri nanizala kar nekaj hitov.
Novost je morda tudi ta, da koncert ne bo v sklopu tradicionalnega Kursšlusa (ta se je zaradi imenske podobnosti z bolj znanim ljubljanskim festivalom preimenoval v Kursfest in bo na sporedu prihodnji konec tedna), ampak je organizator, Mladinsko društvo Ruše v srcu, ki je tako poleg vsem že znanega Kluba študentov Ruš, Selnice in Lovrenca, drugo mladinsko društvo v občini. "Mladi smo želeli popestriti dogajanje v občini in z znanjem, ki ga imamo, ter voljo do organizacije podobnih dogodkov smo se odločili, da svoje udejstvovanje začnemo s koncertom Nine Pušlar, ki bo ob 20. uri," je povedal eden od ustanoviteljev mladinskega društva Žan Krajnc. "Pred glavno gostjo večera bo obiskovalce ogrela lokalna glasbena skupina Akustična dimenzija, od katere lahko prav tako pričakujemo veliko ubranih ritmov."
Vsekakor se nam obeta še en v vrsti odličnih koncertov pod obronki Ruškega Pohorja, ki mu bo, kot kaže, služilo tudi vreme, ki bo končno dodobra ogrelo ozračje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta