Selniška ekipa kegljačic upokojenk pometla s konkurenco

ŠTR
27.11.2022 04:55

Ekipa DU Selnica je bila prva na državnem prvestvu upokojencev v steznem kegljanju, Majda Grahor pa je dosegla še prvo mesto po številu podrtih kegljev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kegljaška ekipa selniškega upokojenskega društva se je razveselila naslova državnih prvakinj.
Arhiv društva
Kegljaška ekipa selniškega upokojenskega društva se je razveselila naslova državnih prvakinj.
Arhiv društva

Članice Društva upokojencev Selnica ob Dravi so državne prvakinje v steznem kegljanju. Po doseženem prvem mestu na regijskem tekmovanju so se oktobra udeležile državnega prvenstva društev upokojencev v steznem kegljanju, ki je bilo organizirano v Kranju. Selniško ekipo so sestavljale izkušene kegljačice: Majda Grahor, Milica Zorman, Jožica Vezovnik, Dragica Durič in Marjana Babič. Vodila jih je vodja sekcije steznega kegljanja v selniškem društvu Relica Kotnik, rezerva pa je bila Dragica Jesenek.

Na tekmovanju je nastopilo 18 upokojenskih društev iz vse Slovenije. Ekipa DU Selnica je osvojila prvo mesto in prejela pokal, tekmovalke pa medalje. Tekmovalka Majda Grahor je dosegla prvo mesto še po številu podrtih kegljev, in sicer jih je podrla 308. Na drugem mestu ji je sledila Milica Zorman z 269 podrtimi keglji. Selniške kegljačice se zahvaljujejo selniški županji Vlasti Krmelj in Občini Selnica ob Dravi, da je udeležbo na tekmovanju finančno podprla.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta