Sodelujte pri Božični pohorski košarici

Damijan Toplak Damijan Toplak
19.12.2020 03:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z darilci bodo skušali polepšati praznike sokrajanom občine Hoče - Slivnica.
Profimedia

Pohorska tržnica v Pivoli ob Botaničnem vrtu UM bo odprta danes, 19. decembra, med 9. in 12. uro (tržnico bo obiskal Božiček na kočiji) ter med 16. in 20. uro. V sredo, 23. decembra, bo med 16. in 20. uro Božična Pohorska tržnica, v soboto, 26. decembra, med 9. in 12. uro pa še sobotna praznična tržnica. Silvestrska Pohorska tržnica s peninami bo v sredo, 30. decembra, od 16. do 20. ure.

Istočasno poteka humanitarna dobrodelna akcija Božična pohorska košarica, ki je organizirana v sklopu pravljičnega decembra. Z njo želijo pričarati čarobne praznike tudi najranljivejšim skupinam ljudi. Z darilci bodo osrečili nekoga, ki potrebuje pomoč. Akcija traja do 30. decembra. Božična pohorska košarica, v katero lahko prispevate darila, bo postavljena na Pohorski tržnici. Darilce lahko oddate do konca tržnega dne vsak petek in soboto ter v sredo, 23. in 30. decembra. Darilo bo predano nekomu, ki ga je predlagala KORK Občine Hoče-Slivnica. Prispevek je lahko v obliki kupljenega na tržnici ali prinesenega od doma (čaj, kava, posladki, rokavice, nogavice, milo ...) - vsega, kar potrebujejo sokrajani. Bodite dobrodelni in prispevajte darila po svojih zmožnostih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta