Trnovska vas: Vsaka vas v občini s svojo ekipo

Aleksandra Papež Aleksandra Papež
04.09.2022 04:20

Zmagovalna ekipa in občinski prvak je postala ekipa Sovjaka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zmagovalna ekipa Sovjaka
Jani Kukovec

V Trnovski vasi so člani Kluba malega nogometa (KMN) Trnovska vas pripravili turnir med vasmi. V športnem parku v Trnovski vasi se je 20. avgusta pomerilo pet ekip, tako je bilo v občini s sedmimi naselji zastopana večina teh. Organizatorji so poskrbeli, da so se na igrišču zvrstili predvsem domačini, zato je vsaka ekipa lahko vključila največ enega igralca, ki ne biva v občini Trnovska vas.

Ekipe so pokazale obilo nogometnih spretnosti ob spodbudah zbranih ob igrišču. "Prvo mesto je osvojila ekipa iz Sovjaka, drugo Vrhovci, tretje mesto si je priigrala ekipa Trnovske vasi, četrto Biš in peto Ločič," je povedal Danijel Maguša, vodja KMN Trnovska vas. Ekipa iz Sovjaka si je tako prislužila naziv občinskega prvaka.

Pokali za najboljše nogometne ekipe
Jani Kukovec

Turnir je bil prvi dogodek športnega vikenda, ki mu je sledil nedeljski dan odprtih vrat s predstavitvijo delovanja kluba in z možnostjo vpisa otrok v selekcije nogometne šole. V nedeljo sta se še enkrat simbolično pomerili ekipi Sovjaka v postavi iz prejšnjega dne ter ekipa KMN Trnovska vas. Otroci pa so se zabavali na napihljivih igralih. "Hvaležni smo vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uspešni organizaciji turnirja. Domačinu Janiju Kukovcu za fotografiranje, sponzorjem: Baur Štucl, Gostišču Siva Čaplja, servisu Mateja Potrč, Ivanu Matjašiču, podjetjema Brezglutenček in Sima, Trgovinam Jager, splošnemu zidarstvu Milana Horvata in občini Trnovska vas," je še dodal Maguša.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta