Turnir v Ločiču: Kjer se ročni nogomet igra z nogami

Aleksandra Papež
17.07.2021 04:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igralci morajo pokazati kar nekaj spretnosti.
Aleksandra Papež

V Ločiču pri Trnovski vasi so ponovno odigrali turnir v ročnem nogometu z živimi figurami. Nazadnje so ga pripravili leta 2019. Vsi poznamo različico ročnega oziroma namiznega nogometa, ki ga imajo številni gostinski lokali v ponudbi za dodatno zabavo, kjer z vrtenjem palic z majhnimi figurami igralcev dosežeš zmago.

S turnirja v letu 2019
Aleksandra Papež

Letos se je na turnirju pomerilo osem ekip: Snaypery, Majstri, Janežovski Vrh, Šparglji A-A Moškanjci, Točeno, Bar 10, Kamnoseštvo Arnuš in Brkoji. Prvo mesto je osvojila ekipa Bara 10 iz Voličine. Zanjo so igrali Tomi Tuš, Rok Gobec, Luka Horvat in Blaž Živko. Drugo mesto si je priigrala ekipa Točeno, tretje Majstri in četrto Snaypery. Na tem posebnem turnirju je sodil David Arnuš.

Nastopil je tudi Siniša Čeh
Andrej Petelinšek

Obenem je potekalo tudi tekmovanje za naj bomberaša Ločiča, to je, kdo je tisti, ki najmočneje udari na gol. Na tem tekmovanju so se pomerili tudi najmlajši in ženske. Najmočneje je gol zabil Klemen Zlatnik. Na turnirju je bila tudi živa glasba – zaigrali so Rok Methans, David Rebrec in Siniša Čeh.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta