V Hiši dobrega počutja širijo ponudbo

Natalija Sinkovič
26.08.2023 07:30

Zbrali sta pogum, vložili ogromno truda, ljubezni in topline, da sta po več kot 15 letih dela in izkušenj odprli svoj salon

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Katja Košir (levo) in Lucija Mikek
Osebni arhiv

Hiša dobrega počutja v Slovenski Bistrici, v prostorih nekdaj Remčeve vile, danes Predanove, se širi z novimi vsebinami. Poleg profesionalnih in edinstvenih tehnik refleksoterapije, masaž in drugih terapij, ki jih ponuja Tjaša Tajnikar in so popolnoma prilagojene posamezniku in z zdravilno močjo dotika zagotavljajo popolno preobrazbo počutja posameznika, sta pred kratkim odprla vrata kozmetični salon Kaluna in psihoterapevtska ordinacija Anam Cara.

Iz prijateljstva v poslovno sodelovanje

Katja Košir in Lucija Mikek sta prijateljici v zasebnem življenju in partnerici v poslovnem. "Poznava se že vrsto let in v najini prejšnji, skupni službi sva ugotovili, da v življenju potrebujemo premike. Ugotovili sva, da sva obstali na mestu, obe pa sva si želeli nekaj več," pove Lucija Mikek. "Zbrali sva pogum in vložili ogromno truda, ljubezni in topline, da so se po več kot 15 letih dela in izkušenj najine sanje spremenile v resničnost, v odprtje lastnega salona," dodaja Katja Košir. Pravita mu "najin drugi dom" oziroma Kaluna (ime je nastalo iz njunih začetnic imen).

V prostorih nekdaj Remčeve vile, danes Predanove, je Hiša dobrega počutja.
Osebni arhiv

Oaza umirjenosti

Butični kozmetični salon Kaluna je opremljen s sodobnimi aparaturami, mojstrici pa pri delu uporabljata prefinjeno kozmetično linijo dr. E. Voss. "Skozi dolgoletno prakso sva se specializirali za različne nege obraza, pedikure, manikiro, limfno drenažo, masaže, depilacije, anticelulitne programe, na jesen pa bova k obstoječim storitvam dodali nekaj novosti (joga obraza, bioresonanca) na kozmetičnem področju," pojasnjuje Katja Košir. "V najinem butičnem salonu, ki je zasnovan kot oaza umirjenosti, kjer se boste lahko sprostili in pozabili na vsakdanje skrbi, boste deležni individualnega pristopa. Poskrbeli bova za harmonijo med sprostitvijo in lepoto. Z izkušnjami in znanjem, ki ga aktivno nadgrajujeva skozi vsa leta, predvsem na področju estetike, zagotavljava, da boste iz salona odšli sproščeni, bolj samozavestni in zadovoljni," zaključi Katja Košir.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta