V Hočah odpirajo novo trgovino

Damijan Toplak Damijan Toplak
03.09.2022 05:20

Podjetje Jagros bo od 23. septembra v Hočah s trgovino in restavracijo. Za logistični center, ki ga bodo pričeli graditi prihodnje leto, še pridobivajo gradbeno dovoljenje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako bo izgledala nova trgovina Jager v Hočah.
Jagros

Občani občine Hoče - Slivnica se že dalj časa sprašujejo, kako to, da se na videz dokončana nova trgovina podjetja Jagros (trgovine Jager) še ni odprla - in največkrat kot najbolj verjetni razlog omenjajo, da imajo v podjetju verjetno težave s pridobivanjem novih zaposlenih, saj so ne nazadnje v njihovih promocijskih letakih vseskozi iskali veliko različnih profilov novih zaposlenih prav za lokacijo v Hočah. Vendar direktor podjetja Jagros, Boštjan Jager, pravi, da se takšnih trgovskih centrov ne odpira v poletnih mesecih, da imajo izbrane zaposlene in da se trgovina v Hočah odpira že 23. septembra.

Odpiramo in iščemo. 
Trgovine Jager

"Trgovino Jager v Hočah odpiramo v petek, 23. septembra, ob 10. uri, kar je skladno z našim planom. V drugi polovici avgusta smo opravili tehnični prevzem objekta, zdaj potekajo finalne priprave objekta na otvoritev, ki smo jo načrtovali v jeseni, saj je med dopusti težko zagnati novi objekt. Večina novega kolektiva za poslovalnico Hoče se že uvaja v naših poslovalnicah, seveda pa kot podjetje, ki ima konstantno rast, vseskozi iščemo nove sodelavce, ki bi se pridružili našemu podjetju. Plače pri nas so stimulativno naravnane, tako da smo v tem pogledu v prednosti, je pa dejstvo, da je pomanjkanje kadra v celotni Sloveniji in na skoraj vseh področjih," na naša vprašanja odgovarja Boštjan Jager.

Vhod v novo trgovino podjetja Jagros v Hočah
Trgovine Jager

Ob koncu sogovornik izrazi pričakovanja, da bodo s svojo široko ponudbo živil, svežega mesa, tekstila, tehnike, gradbenih materialov in vsega za kmetijstvo pritegnili kupce na širšem območju Hoč in Slivnice ter izpolnili njihova pričakovanja po kakovostnih in cenovno ugodnih nakupih, prav tako s cenovno dostopnimi obroki hrane v njihovem gostinskem obratu. Za logistični center pa so še v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja, tako da načrtujejo njegov začetek gradnje šele v naslednjem letu, sklene Boštjan Jager.

Objekt, kjer bosta živilska in tehnična trgovina ter restavracija, se razprostira na pet tisoč kvadratnih metrih površine, v njem pa bo zaposlenih približno 50 ljudi. Ker bosta v prihodnje v Hočah tudi osrednje skladišče podjetja in uprava, v svoje vrste vabijo tudi kadre s področja logistike, skladiščenja, nabave, podpornih služb in marketinga.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta