V Miklavžu popolnoma nova okrasitev

Damijan Toplak Damijan Toplak
19.12.2020 02:30
V vseh štirih naseljih miklavške občine je bila postavljena nova okrasitev, otroke pa je letos obiskal le Miklavž.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Praznična okrasitev v Dravskem Dvoru
Občina Miklavž

Na Občini Miklavž na Dravskem polju so sklenili, da v letošnjem decembru, ki ga zaznamuje epidemija koronavirusa, vseeno poskrbijo za praznično okrasitev. Kot je pojasnil miklavški župan Egon Repnik, so se odločili za povsem novo novoletno okrasitev, saj je bila prejšnja tako iztrošena in pomanjkljiva, da ni bila več primerna za uporabo. Dobavilo jim jo je podjetje TDR Trading iz Maribora. Oprema je po pogodbi stala 18 tisoč evrov, dodatnih dva tisoč evrov so plačali za montažo fiksnih vtičnic na drogove.

Praznična okrasitev v Skokah
Občina Miklavž

Okrasitev je nova v vseh krajih miklavške občine. V Miklavžu na Ptujski cesti, vključno z dvema krožiščema (pri Sparu in miklavški osnovni šoli) in občinsko stavbo, v Dobrovcah v središču kraja pri osnovni šoli in cerkvi do Flančiča, v Skokah pa v središču kraja pri krožišču in stavba KS Skoke, v Dravskem Dvoru pa od Ceste v Hotinje do stavbe KS Dravski Dvor. Miklavški župan je še pojasnil, da so Miklavževa darila za otroke razdelili prvo decembrsko soboto, ko so starši lahko prijavili svoje otroke za darilo preko občinskih novic in spletne strani. Drugih obiskov dobrih decembrskih mož pa nimajo predvidenih, saj glede na veljavne predpise in ukrepe za zajezitev širjenja koronavirusa ne bi bili izvedljivi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta