Vsakršna pomoč je dobrodošla

Slavica Pičerko Peklar Slavica Pičerko Peklar
20.03.2020 10:16

V ptujskem domu upokojencev stanovalci z domačimi komunicirajo s pomočjo sodobnih tehnologij. Do zdaj vsi odvzeti vzorci negativni

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zaposleni v ptujskem domu upokojencev lahko brezplačno parkirajo na bližnjem parkirišču.
Slavica PIČERKO PEKLAR

V ptujskem domu upokojencev so svojim stanovalcem in njihovim bližnjim omogočili komuniciranje preko skypa in kot pravi direktorica Jožica Šemnički že naleteli na lep odziv. "Stiki z domačimi, pa čeprav tačas le preko sodobnih tehnologij, našim stanovalcem ogromno pomenijo in pozitivno vplivajo na njihovo počutje in lažje razumevanje tega kar se dogaja v svetu," pravi Šemničkijeva, ki sporoča, da so bili do danes vsi odvzeti brisi na koronavirus, opravili so ga pri 19 stanovalcih z respiratornimi infekti, negativni. Obenem vodstvo doma naproša vse, ki jim lahko pomagajo z zaščitno opremo, da to tudi storijo. Kot se je na njihov klic na pomoč odzvalo Cestno podjetje Ptuj in te dni za njihove delavce odprlo bližnje, sicer plačljivo, parkirišče. Tako lahko tačas vsi zaposleni v Domu upokojencev Ptuj svoje avtomobile brezplačno parkirajo na najbližjem parkirišču.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta