Alenka Bratušek žaluje: "Na žalost nam tudi skupaj ni uspelo"

Va
08.01.2024 20:11

Ministrica za infrastrukturo je na facebooku objavila ganljiv zapis.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

"December leta 1975 je bil zame nekaj posebnega in lepega. Dobila sem, kar sem si najbolj želela, mlajšo sestrico. Celo ime sem ti lahko izbrala. Ponosna velika sestra sem ti premalokrat povedala in pokazala, da sem ponosna nate in da te imam neskončno rada. Ko sem izvedela novico o hudi bolezni, ki se te je lotila, se mi je podrl svet. Po prejokanem dnevu sem bila trdno odločena, da bomo zmagali, da bom naredila vse, te peljala na konec sveta, če bo treba, samo da ga premagamo. Na žalost nam tudi skupaj ni uspelo."

"Hvala ti za vse, moja Eska!" se na facebooku od sestre ganljivo poslavlja ministrica za infrastrukuro, nekoč pa tudi premierka Alenka Bratušek.   

Vse življenje se je razdajala za druge, sebe pa vedno postavljala na zadnje mesto, piše ministrica in obljubi skrb za sestrinega "sončka Leva": "Od leta 2011, ko si ga rodila, se je tvoje življenje vrtelo okoli njega in za njega … Vem, da te je misel na to, kaj bo z njim, če tvoj boj ne bo uspešen, močno bremenila tudi v zadnjem mesecu. Obljubila sem ti, da bomo lepo, z ljubeznijo in vedno z mislijo na tebe, vsi skupaj poskrbeli zanj."

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta