Bivša tekmovalka šova Sanjski moški spregovorila o hudi odvisnosti od spolnosti: Spala sem z več kot 700 ljudmi

D.Ži
20.09.2022 08:53

Prijateljice so jo začele zapuščati, saj jih je sredi druženj zapuščala zaradi zmenkov s poročenimi moškimi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja spolna odvisnica, ki je spala z več kot 700 ljudmi, je razkrila, da je dno dosegla, ko je eden od njenih partnerjev med enim od spolnih odnosov postal nasilen. Zdaj vodi posebne programe, s katerimi poskuša opogumiti druge, da premagajo odvisnost.

Belinda 'Love' Rygier, nekdanja tekmovalka ameriškega resničnostnega šova Sanjski moški, pravi, da je zaradi življenjskega sloga izgubila nekaj prijateljev, saj jih je med druženji zapuščala in se raje predajala priložnostnemu seksu z neznanci. Nekoč se je za zmenek dogovorila kar v lokalnem supermarketu.

Rygier priznava, da je njena zasvojenost ušla izpod nadzora in da je vrhunec zasvojenosti prišel, ko se je eden od teh moških obnašal kot nasilnik. Kasneje so ji povedali, da proti njemu ne more vložiti obtožbe, ker ga je "popraskala, medtem ko se je branila".

"Ko me je potisnil po stopnicah in zaklenil v garažo, sem dobila modrico na očesu, mislili so, da imam tudi zlomljeno roko. Bilo je kar hudo. Šla sem v službo in poslali so me domov. Prišla je policija in mi povedala, da je opazila prasko na njegovem obrazu, ki jo je povzročil moj prstan, potem ko sem moškega hotela spraviti s sebe, in da bi zaradi tega lahko oba zaradi nasilništva pristala na sodišču," je Rygier povedal za avstralski Daily Mail.

Ta dogodek je bil prelomnica, ki jo je spodbudila k dvomu o sebi, svojih čustvih, dojemanju ljubezni in spolnosti.

Po tem je začela s posebnimi "zdravilnimi" programi, kjer druge uči, kako graditi samozavest ter kako vzpostaviti zdrave in spoštljive odnose.

"To je bila prelomnica v mojem življenju. Mislila sem, da si moram pomagati sama. Tako se je začela moja pot in bila je zelo hitra transformacija. Ko se enkrat odločiš za spremembo, se to zgodi zelo hitro," priznava.

Televizijska zvezdnica in spolna vzgojiteljica je začela s svetovanji o samorazvoju, da bi bolje razumela psihologijo, ki stoji za kompulzivnim vedenjem.

"Nisem vedela, da sem odvisna od seksa, dokler nisem pozdravila travm," priznava.

Med potjo do okrevanja se je Rygier spopadla s svojim zapletenim otroštvom in se naučila nekaj stvari o sebi in zakaj se izogiba navezanosti na druge ljudi.

Ko je govorila o svoji dolgoletni zasvojenosti s seksom, je priznala, da je imela "seks vedno v mislih", tudi ko je počela običajne stvari, kot je obisk supermarketa.

"Šla sem v trgovino in pomislila, oh, ali bi tega moškega zanimal seks," priznava.

Osvajala je večinoma moške, občasno tudi ženske in jih našla v barih in nočnih klubih med večernimi izhodi. Zaradi tega so se njene prijateljice jezile, ker jih je zapustila takoj, ko je "zavohala plen".

"Nikoli se nisem zavedala same sebe. Takoj, ko sem šla ven, sem pomislila - kje je kakšen vroč fant? Seks je edina odvisnost, za katero sem trpela, ker sem se zaradi seksa počutila ljubljeno. Ljubezen je tisto, kar mi je v življenju resnično manjkalo," pravi.

Zdaj ko se spominja, kakšno je bilo njeno življenje takrat, nekdanja odvisnica trdi, da ji je najbolj žal tega, da je vselej bila "druga ženska v razmerju". Bila je namreč večkrat ljubica in takrat se ji je zdelo, da so moški, "ki so bili pripravljeni uničiti svoj zakon, medtem ko so bili z njo", precej vznemirljivi.

"Na to nisem ponosna," priznava in dodaja, da so ti moški najpogosteje zapustili ženo iz drugih razlogov.

"Ko imaš opravka z nečim tako hudim, si pripravljen prizadeti druge ljudi. To je bila verjetno najnižja točka, na katero sem padla," opisuje svoje afere.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta