Alkoholizem in lepotni posegi so naredili svoje: Svoj čas ena najbolj čednih TV-zvezdnic je danes neprepoznavna

D.Ži
16.09.2022 11:11

Heather Locklear je dolgo veljala za eno najbolj obleganih zvezdnic televizijskih limonad. Danes je le še senca sebe iz časov največje slave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka in zvezdnica nekdaj sila priljubljene serije Melrose Place Heather Locklear se je na ulicah Calabasasa pojavila skorajda neprepoznavna, a so paparaci hitro ugotovili, da je to ona.

Profimedia

Kmalu 61-letna Heather je bila vsa otekla in zabuhla, oči je imela komaj odprte. Dolgo je že nismo videli. Nazadnje se je v javnosti pokazala pred petimi meseci, ko so jo fotografirali z zaročencem Chrisem Heisserjem.

Profimedia

Nekoč je bila znana kot ena glavnih hollywoodskih seks bomb, skozi leta pa se je njena podoba precej spremenila. Mnogi zabuhlost pripisujejo številnim pomlajevalnim posegom, ki jih je prestala, pa tudi dolgoletni bitki z alkoholizmom.

Profimedia

Z operacijami so ji že pred časom spremenili nos, ličnice in kdo ve kaj še vse, z botoksom je nekajkrat krepko pretiravala. Ker se je Heather v javnosti pojavila nenaličena, je sprememba še toliko večja.

Profimedia

Zadnja leta pozornost javnosti priteguje s svojim zasebnim življenjem, sodeč po zadnjih informacijah pa naj bi bila v srečni zvezi s svojim zaročencem, s katerim naj bi kmalu šla pred oltar. Pojavile so se govorice, da sta se razšla, a sta oba to zanikala.

Profimedia

Čeprav se je Heather v javnosti pojavila brez zaročnega prstana, naj bi par nesoglasja zgladil. Skupaj sta bila že v srednji šoli, se nato razšla, zgradila vsak svoje življenje, ljubezen ju je spet povezala jeseni 2017.

Profimedia

Bilo je kar nekaj drame, saj naj bi Heather marca 2018 zaročenca pretepla, policijo je poklical njen brat. Grozila je tudi policistom in napovedovala, da jih bo pobila z orožjem, ki ga sicer niso nikoli našli. ​

Profimedia

Heather je znana tudi po vlogi Sammy Jo Carrington v kultni limonadi Dinastija, ki je bila v 80-ih letih globalna uspešnica.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta