(VIDEO) Skoraj orgija: Måneskin pripravili tako razuzdan nastop, da so ga morali cenzurirati, oboževalci so ogorčeni

D.Ži
01.09.2022 10:53

Prah, ki ga je dvignil neverjetno vroč nastop najbolj oblegane italijanske skupine na podelitvi nagrad MTV, se še ni polegel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekaj dni je že minilo, oboževalci pa še vedno navdušeno objavljajo posnetke verjetno najbolj seksi glasbenega nastopa tega leta.

Italijanska skupina Måneskin je na podelitvi nagrad MTV Video Music Awards v dvorani Prudential Center v Newarku poskrbela za pravi slečeni spektakel, zaradi česar je bil del njihovega nastopa na odru cenzuriran, kar oboževalcem seveda ni bilo všeč.

Provokativna zasedba je s 23-letnim frontmanom Damianom Davidom na čelu poskrbela, da se o njihovem nastopu govori še danes, v glavnem zaradi predrznih odrskih oprav.

Damiano se je odločil, da bo pel brez srajce in v hlačah iz lateksa, in ko se je obrnil, se je zasvetila njegova razgaljena in izjemno čvrsta zadnjica. Hlače so namreč imele nekaj zelo porednih izrezov, ki so razkrivali, da nosi zelo tanke tangice.

Profimedia

22-letna basistka Victoria De Angelis je razgaljeno dojko razkazovala v topu z eno naramnico, bradavico pa je prekrila le s kovinskim srčkom, ki ga je kombinirala s kratkimi hlačami in visokimi škornji. Takšna se je pojavila na rdeči preprogi pred podelitvijo, Damiano pa je ob prihodu nosil svilene hlače in prozorno ogrinjalo, dodatne poglede pa so pritegnile številne tetovaže, ki krasijo njegovo telo.

Profimedia

Kljub temu, da je skupina navdušila množico v dvorani, so oboževalci pred malimi zasloni ugotovili, da je bil velik del nastopa cenzuriran, in svoje razočaranje so izrazili na družbenih omrežjih.

Profimedia

"Kaj je z nastopom, ki ni prikazan v celoti?? Tehnične težave? Je kaj cenzurirano?", "Verjetno je Vic odpadla nalepka?", "Ne morem verjeti, da imajo Måneskin najbolj vznemirljiv nastop in so ga cenzurirali", "Pravica za Måneskin !!" je le nekaj komentarjev na Twitterju.

Profimedia

Måneskin so na slovesnosti prejeli prvo nagrado VMA za najboljši alternativni video za njihovo pesem "I Wanna Be Your Slave".

Profimedia

David je po zmagi priznal, da nagrade niso pričakovali. "Tukaj je veliko odličnih, odličnih umetnikov, zato je to seveda čast," so po podelitvi člani povedali za Entertainment Tonight.

Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi and Ethan Torchio - Maneskin attend the MTV Video Music Awards at The Prudential Center in Newark, NJ, USA on August 28, 2022.  
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta