Blažka Müller zelo odkrito spregovorila o boleči ločitvi: "Bila sem zelo žalostna, vendar nikoli nesrečna"

D.Ži
09.10.2024 11:09

Te dni jo gledamo v oddaji Riba, raca, rak, v kateri je pokazala tudi svoje čudovito stanovanje, a se je spretno izognila vprašanju, ali v njem živi povsem sama.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Blažka Muller leta 2009, ko je vodila oddajo Igramo se z zvezdami na TV Slovenija.
Stane Sršen, RTV SLO

Te dni se je spet vrnila v naša življenja, saj kuha v oddaji Riba, raca, rak na Planet TV, kar je mnoge razveselilo, saj njena iskriva, damska energija v slovenskem televizijskem prostoru res manjka. Nepozabni ostajata oddaji Periskop in Orion, ki ga je vodila sedem let, nato po ponudbe za novo vodenje na televiziji ni dobila. 

Voditeljica in prevajalka Blažka Müller je gledalcem v kuharski oddaji pokazala svoje čudovito stanovanje, v katerem so jo gostje vprašali tudi o ljubezni. Ni skrivnost, da je bila od svojega 16. leta v zvezi z Matjažem Pograjcem. Pred skoraj petimi leti je javnost presenetila novica, da se ločujeta.

"Izpred kamer sem se umaknila, ko se je končal Orion, ki sem ga vodila sedem let. Novega televizijskega povabila ni bilo, a sem bila v tistem času že vpeta v kup drugih stvari, med drugim tudi v projekt drugi dojenček. Že prej sem vzporedno delala na fakulteti, v gledališču, pripravljala doktorsko disertacijo ... Konec dela pred kamerami ni bila pretresljiva prelomnica v mojem življenju," je v intervjuju za revijo Obrazi, junija 2023, povedala danes 53-letna Blažka. 

V tem intervjuju je povedala tudi, kako je bilo njeno življenje videti po ločitvi. "Naredila sem inventuro sama pri sebi, kaj sem naredila zase in za druge. Ko je prišlo do tega, sem bila zelo žalostna, vendar nikoli nesrečna. Nekaj starejših prijateljic, ki so krepko čez 80, me je objelo in reklo, čaka te še eno življenje, veseli se. In to se je res zgodilo. V času ločitve sem že splavala proti površju, vdihnila, zadihala in okoli sebe videla zelo zanimiv svet. Ter znova spoznala, da sem tudi jaz za ta svet zanimiva," je povedala za Obraze Blažka, katere velika ljubezen je danes portugalščina, ki jo tudi predava.

Pravi, da še vedno verjame v ljubezen, saj je ta največja, najbolj neverjetna pustolovščina, ki oplaja življenje. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta