Bojan Cvjetićanin se je preselil in razkril, kako je videti novo stanovanje: "To je bila zame največja frustracija"

D.Ži
22.01.2024 11:55

Frontman skupine Joker Out kljub mednarodnemu uspehu ostaja skromen fant. Tudi kar se opremljanja bivalnih prostorov tiče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bojan pravi, da v njegovem stanovanju ni ničesar zares dragega in "fensi". 
Profimedia

Ko imaš uspešno mednarodno kariero, nič ne prija bolj, kot se vsake toliko vrniti domov, med štiri stene, kjer te nihče ne vidi in si lahko nabereš moči za nove podvige. O tem, da se je Bojan Cvjetićanin, frontman skupine Joker Out, nedavno preselil na svoje, so slovenski mediji že poročali, za Svet24 pa je pevec o svojem novem pristanu povedal nekaj podrobnosti. Pojasnil je, da ga je opremil sam, kar je bil kar podvig, saj je bilo opremljanje zanj največja frustracija, ki jo je doživel v svojem zasebnem življenju, saj so trgovine, ravno takrat ko se glasbenikom sprosti urnik, pogosto že zapirajo, zato za izbiro pohištva ni imel veliko časa.

V novem stanovanju je Bojan najbolj navdušen nad dnevno sobo. 
Andrej Petelinšek

Seveda se je tudi sam srečal z Murphyjevim zakonom, ko na zalogi skoraj nikoli ni bilo tistih kosov, ki si jih je želel. Srečal se je tudi z raznimi mojstri, ki so tradicionalno zasedeni, nedosegljivi in s svojo razpoložljivostjo narekujejo življenjski ritem svojih strank. To, da je slaven, jih seveda ni zanimalo, a skromen Bojan tega seveda od njih zagotovo ni niti pričakoval.  

Za Svet24 je povedal tudi, da mu je v novem domu najbolj všeč dnevna soba, ima tudi domači studio. Bojan pravi, da ne gre za "fensi" stanovanje, da v njem ni nič zares dragega, se pa kosi lepo ujemajo, kakšnega je odnesel tudi iz doma svojih staršev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta