Cime bo 50! Bivši nogometaš ob prelomnici zelo odkrito spregovoril o tem, kako slabo je v preteklosti ravnal z denarjem

D.Ži
13.09.2024 09:59

Legendarni nogometaš, znan tudi po udarnih, ne vedno smiselnih izjavah, bo ta konec tedna praznoval s prijatelji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Cime pravi, da je danes modrejši in bolj premišljen. 
Robert Balen

Prihaja poseben vikend, vsaj za našega nekdanjega zelo uspešnega nogometaša Sebastjana Cimirotiča, ki bo v soboto, 14. septembra, praznoval 50. rojstni dan. 

O svojem življenju do zdaj se je razgovoril za revijo Lady, v klepetu je razkril, da si je bolj kot ljubezensko življenje uredil finance. 

"Denar spremeni ljudi, njihove glave postanejo drugačne," pravi Cime v Lady. 
Robert Balen

Pravi, da je njegovo življenje danes mirnejše, nekoč pa je imel glede denarja kar nekaj smole. Meni, da je danes finančno modrejši in bolj premišljen. "Kar je bilo, je bilo, nihče me ni silil v določena dejanja. Na koncu sem vedno sam sprejemal odločitve. Dragi prevozi, najboljše diskoteke, investicije … Zato mladim svetujem, naj pazijo, s kom se obdajajo, pomembno pa je tudi, kako se družina odzove na prve večje zneske, ki jih zasluži mlad nogometaš. Denar spremeni ljudi, njihove glave postanejo drugačne," pravi nekdanji nogometni zvezdnik, hvaležen, da je obdan s prijatelji, ki jih njegov denar ni nikoli zanimal. 

Mladim svetuje, naj pazijo, s kom se obdajajo.
Robert Balen

"Ob meni so bili, ko nisem bil nihče, me nato v najboljših letih dojemali kot starega Cimeta in mi ob strani stali v težjih trenutkih. Z njimi bom tudi praznoval 50. rojstni dan, v krogu najožjih prijateljev, ob dobri hrani in pijači," je razkril Cime, ki danes ne ponočuje več. Pa ... vse najboljše! 

Pogovor z njim preberite v reviji Lady. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta