Novo življenjsko obdobje: Aleksander Čeferin razkril, da bo zelo kmalu postal dedek

D.Ži
06.08.2024 12:29

Med pogovorom z legendarnim nogometašem je najvplivnejši Slovenec v svetu nogometa presenetil z zelo osebnim razkritjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aleksander Čeferin in žena Barbara decembra lani v Benetkah.  
Profimedia

Veseli dnevi prihajajo. In tokrat ne bodo povezani z nogometom, kar bo najbrž predstavljalo prijetno osvežitev. Aleksander Čeferin, predsednik Evropske nogometne zveze, je tekom evropskega nogometnega prvenstva, ki ga je gostila Nemčija, naredil zanimiv pogovor z nekdanjim nogometnim zvezdnikom Riom Ferdinandom.

Aleksander Čeferin na finalni tekmi evropskega nogometnega prvenstva v Nemčiji.  
Profimedia

Jasno, beseda je v glavnem tekla o najpomembnejši postranski stvari na svetu, prvenstvu in navijačih, ob koncu pa je 56-letni Čeferin pogovor začinil z zelo osebnim razkritjem.

Pogovor med Čeferinom in Ferdinandom lahko poslušate TUKAJ

Nogometašu je namreč zaupal, da bo avgusta postal dedek, in dodal, da se že zelo veseli nove življenjske vloge. Da mu zaradi krasne družine, žene Barbare in treh hčera, ne bo hudega, ko se mu izteče predsedniški mandat, je dodal.

Zakonca Čeferin se že zelo veselita novega življenjskega obdobja.  
Profimedia

Veseli dogodki se tako v njegovem družinskem krogu kar vrstijo. Maja lani se je poročila njegova najstarejša hči, 31-letna Nina. Predsednik zveze UEFA sicer ni razkril imena, a zdi se najverjetneje, da bo mamica postala prav ona, ne pa njeni mlajši sestri Neža in Ana. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta