Legendarni nogometaš je zelo žalosten, zdelale so ga odvisnosti, ima kar 11 otrok s 7 ženskami, a skoraj nobenih stikov

D.Ži
29.07.2024 12:15

Na igrišču je bil vselej izjemen, zasebno pa se je predajal razuzdanemu življenju, popivanju in neštetim avanturam. Danes pravi, da njegove bivše zanima le še denar.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sloviti Brazilec je bil v svojih najuspešnejših časih nor na ženske. 
Profimedia

Sloviti brazilski levi branilec Roberto Carlos velja za enega najboljših nogometašev v zgodovini. Znan je po svojih silovitih strelih in nastopih za Real Madrid in brazilsko nogometno reprezentanco, s katero je leta 1998 osvojil srebro v Franciji ter leta 2002 naslov svetovnih prvakov na Japonskem in v Koreji.

Slavni nogometaš je skozi leta imel veliko razvad, ki so ga teple, je tudi oče kar enajstim otrokom. "Prišel je trener in hotel, da preneham s popivanjem, zdržal sem tri mesece," je znan stavek enega najboljših igralcev vseh časov. Na igrišču je večinoma bil odličen, a navduševale so ga tudi nore zabave, zlasti s soigralci. 

Osvojil je skoraj vse, kar je v nogometu pomembno osvojiti.  
Profimedia

Osvojil je skoraj vse, kar je v nogometu pomembno osvojiti, burno je vselej bilo tudi njegovo ljubezensko, intimno življenje. Od vseh svojih otrok ima stike le z dvema. 

Dosegel je enega najbolj skrivnostnih golov vseh časov. Bilo je leta 1997 na pokalu konfederacij. Njegovo nogometno udejstvovanje je postalo predmet študije nekaterih profesorjev fizike. Imel je tako uničujoč strel, da so nasprotniki pri izvajanju prostih strelov raje kar bešali. Velja namrel za igralca z najmočnejšim strelom v zgodovini.

Sloviti Brazilec je bil v svojih najuspešnejših časih nor na ženske, alkohol in cigarete, danes pa 49-letnik živi mirno družinsko življenje. Večino klubske kariere je igral za Real Madrid. Kljub slavi pa je že večkrat javno izrazil razočaranje in žalost nad tem, da svojih otrok ne videva pogosteje.

"Z otroki nimam stikov zaradi njihovih mam," pravi eden najboljših nogometašev v zgodovini.  
Profimedia

"Z otroki nimam stikov zaradi njihovih mam. Razmišljajo le o finančni plati. Obstaja ena Mehičanka, ki me pokliče samo, ko potrebuje denar," pravi.  "Otrokom poskušam dati čim več, vendar od njihovih mater slišim le, da se pritožujejo zaradi denarja. Poskušajo izkoristiti očeta svojega otroka," dodaja.

Njegovo nogometno udejstvovanje je postalo predmet študije nekaterih profesorjev fizike. 
Profimedia

Carlos je od leta 2009 poročen z Marino Luccon, s katero ima dve hčerki, Manuelo da Silva in Silvo Rocha. Vmes je postal tudi dedek, ker je njegova hči Giovanna da Silva Rocha rodila sina.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta