Danes sem že trikrat spala z njim: Slavna svetlolaska razkrila skrivnost sreče s 86-letnim možem

D.Ži
18.01.2023 10:27

Suzanne Somers navdušuje s svojim mladostnim videzom, ki ga pripisuje zdravemu življenjskemu slogu. A obiskala naj bi bila tudi kirurga.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Suzanne Somers se je odločila javno spregovoriti in razkriti nekaj skrivnosti svojega srečnega zakona z Alanom Hamelom, ki traja že 55 let.

Profimedia

76-letna Suzanne se je pojavila na naslovnici revije First For Women, za katero je dala tudi intervju, v katerem je izjavila, da svojemu 86-letnemu možu zagotavlja vse, kar potrebuje, in da drug drugemu nenehno dajeta komplimente, kuhata jutranjo kavo ter da je prav v tem skrivnost njune sreče.

Profimedia

Dodala je, da sta intimna dva- do trikrat na dan in da to zagotovo pripomore k trdnemu zakonu.

"Razvajava drug drugega in si nenehno deliva komplimente. Gre za medsebojno spoštovanje, dajeva si tisto, kar potrebujeva. Dan začneva v romantični blaženosti in se trudiva, da tako tudi ostane. Vsako jutro mi prinese kavo v posteljo," je izjavila.

"Večina ljudi misli, da je to težavno v tem življenjskem obdobju, vendar sem danes že trikrat spala z njim," je leta 2020 dejala Suzanne v podcastu Heather Dubrow's World.

Profimedia

Suzanne je bila v 70. letih prejšnjega stoletja ena najbolj znanih in priljubljenih svetlolask, zahvaljujoč uspešnim televizijskim serijam, ki so ji prinesle svetovno slavo, tri desetletja kasneje pa ima še vedno svoje zveste oboževalce.

Največ pozornosti vzbuja njen videz, za katerega 76-letna Suzanne prisega, da je naraven. Odločila se je spregovoriti o tem, kaj je njena skrivnost, čeprav so mnogi prepričani, da se je zatekla k lepotnim operacijam. V intervjuju za revijo Park je razkrila, da se prehranjuje le z ekološko pridelano hrano, sveža zelišča pa uporablja kot zdravilo.

Profimedia

"Kot da bi narava vedela, da bomo ves čas bombardirani s kemikalijami. Vnos antioksidantov s hrano mi jih pomaga odstraniti," je povedala in dodala, da obožuje sveža zelišča, kot so rožmarin, timijan, meta, kurkuma, drobnjak, kumina in cimet. 

Med svoje najljubše jedi šteje bio piščanca z oljčnim oljem, rožmarinom, timijanom in morsko soljo. "Ko pojem ta obrok, se mi zdi, da je kot nekakšno okusno zdravilo," je dejala.

Profimedia

V petdesetih letih je Suzanne zbolela za rakom dojke, zaradi česar se je posvetila zdravi prehrani. "Odkar sem sprejela zdravje, uživam kot še nikoli prej. Všeč mi je, kako izgledam, všeč mi je moja energija. Imam perspektivo in lahko vam povem, da je staranje lahko neverjetno, če veste, kako pristopiti k temu," je rekla Suzanne.

Profimedia

Suzanne nerada govori o lepotnih posegih, ki naj bi jih bila deležna, a po besedah strokovnjakov si je privoščila več liftingov obraza, dvigov obrvi, operacij nosu, injekcij botoksa in polnil za ustnice.

Profimedia

Od leta 1977 je srečno poročena s 86-letnim voditeljem Alanom Hamelom in še vedno sta priljubljen par, kjerkoli se pojavita. Pred Alanom je bila Suzanne poročena z Bruceom Somersom, s katerim je imela sina Brucea Somersa Juniorja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta