(FOTO) Aleksandar Vučić poziral za Playboy z grozdjem v roki in skledo sadja na "tistem mestu"

N.S.
23.03.2023 14:18

Srbski predsednik Aleksandar Vučić si leta 2004, ko je pristal na intervju in fotografiranje za srbsko različico Playboya, zagotovo ni predstavljal, da se bo čez skoraj 20 let ta številka revije prodajala za skoraj 1000 evrov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Srbski predsednik Aleksandar Vučić.
EPA

Aleksandar Vučić je nastopil v rubriki "20 vprašanj", v času intervjuja pa je ravno kandidiral za župana Beograda. Intervjuvala ga je zdaj že pokojna srbska pisateljica Isidora Bjelica, tudi zaradi nje pa naj bi ga lažje prepričali, da je pred fotografskim objektivom zavzel za politika precej netipičen položaj. Oblečen v belo karirasto srajco se je ulegel na kavč, z eno roko je nad glavo držal grozdje, ga gledal, kot ga bi hotel raztrgati, v naročju je imel skledo sadja, v drugi roki pa knjigo. "Kot se za naj študenta Pravne fakultete spodobi," pišejo srbski mediji in dodajajo, da Vučić na fotografiji leži v slogu Dioniza, grškega boga vina, ležerno, a dostojno kot rimski vladarji.

Vučić je bil v predvolilni kampanji očitno pripravljen na vse, tudi na takšne fotoseanse, a mu takrat ni pomagalo. V bitki za beograjskega župana je namreč tesno izgubil proti Nenadu Bogdanoviću. Po skoraj 20 letih od izdaje se je tista številka Playboya zdaj znašla na dražbi, morebitni kupci pa bodo zanjo morali odšteti vsaj sto tisoč dinarjev, kar je nekaj več kot 850 evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta