(FOTO) Bi ga še prepoznali? Tako je danes videti detektiv iz serije Komisar Rex

A.L.
01.09.2023 10:00

Moretti je končal študij kompozicije na Univerzi za glasbo na Dunaju in se učil igre na šoli Otto Falckenberg v Münchnu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Danes 64-letni avstrijski igralec Tobias Moretti je javnosti najbolj znan iz kultne kriminalistične serije Komisar Rex, v kateri je štiri leta igral detektiva Richarda Moserja. Moretti je kot prvi lastnik slavnega nemškega ovčarja požel največ simpatij občinstva, serijo pa je zapustil, ker se je želel ukvarjati z novimi projekti. To se je izkazalo za slabo odločitev, saj nobena od njegovih kasnejših vlog ni uspela preseči slave detektiva Moserja.

Profimedia
Profimedia

Moretti je končal študij kompozicije na Univerzi za glasbo na Dunaju in se učil igre na šoli Otto Falckenberg v Münchnu. Od leta 1997 je srečno poročen z oboistko Julijo, s katero imata tri otroke. Poleg igranja in glasbe vodita z ženo družinsko kmetijo v Innsbrucku, kjer redita govedo za meso in pridelujeta ekološke izdelke.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta