(FOTO) Bravo, Saška! Pevka se je znebila krame in si doma uredila pravljično lepo teraso

D.Ži
21.06.2022 09:30

Poletna jutra Saške Lendero bodo odslej še bolj idilična.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lendero&co

Nekdo med nami se je poletja letos še prav posebej veselil. In to z dobrim razlogom. Saška Lendero, naša priljubljena pevka, je že nestrpno čakala na poletna jutra, ki jih bo lahko preživela na svoji lično urejeni novi terasi. S svojim dekoraterskim dosežkom, s katerim je prekinila slovensko tradicijo kopičenja krame na balkonih, se je pohvalila tudi na družbenih omrežjih.

"A se vam smem malo pohvaliti? Balkon smo vedno uporabljali za odlagališče vse mogoče krame. Danes pa sem ga uspela spremeniti v zen oazico miru in prostorček za jutranje kavice in večerni trenutek miru ob kozarcu vina. Stroški pa nulaaa!!! Stvari, ki bi jih sicer zavrgli, sem skombinirala in sem navdušena nad rezultatom. Zato sem ga morala podeliti z vami," je zapisala na svojem Facebook profilu in objavila fotografijo.

Saškino novo teraso si lahko ogledate TUKAJ.

Da je projekt prenove uspešno izpeljala, potrjujejo tudi številni navdušeni komentarji, marsikdo bi si tudi sam želel nov dan ob kavi pričakati na tako lepo urejeni terasi.

Morda pa je Saška s tem navdihnila in nagovorila še koga, ki ima doma neizkoriščen košček doma. Proč s kramo!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta